Αρχαία πόλη στο Minecraft: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

ΕΝΑ Αρχαία πόλη Μια κατασκευή παλατιού που βρέθηκε στο Βαθύ Σκοτεινό βίωμα. ο Αρχαία πόλη Υπάρχουν σεντούκια με αντικείμενα που δεν μπορούν να βρεθούν πουθενά αλλού για να σας βοηθήσουν να αποφύγετε τους μπλοκ φύλακες και κρυφούς.

Αρχαίες πόλεις Εμφανίζεται πάντα στο βαθύτερο επίπεδο -52.

Γενιά αρχαίων πόλεων

ΕΝΑ Αρχαία πόλη Ισοδυναμεί με ένα πολύ μεγάλο παλάτι σε ένα βαθύ σκοτεινό βίωμα. Το παλάτι έχει μεγάλους διαδρόμους με γκρι μάλλινα δάπεδα (για αποφυγή κραδασμών και εντυπωσιασμό του φύλακα), καθώς και μερικά μικρά ερείπια στις γωνίες των κύριων διαδρόμων, που περιέχουν ένα και δύο σεντούκια λάφυρα. Σε αυτό το σεντούκι θα βρείτε το ξόρκι Swift Sneak και τα κομμάτια δίσκου για να δημιουργήσετε 5 δίσκους μουσικής.

Κέντρο του Αρχαία πόλη Έχει ένα πλαίσιο που μοιάζει με κεφάλι φύλακα, όπου μπορείτε να δείτε μπλοκ ενισχυμένα με βαθύ σκούρο σχιστόλιθο, το οποίο δεν φαίνεται στη λειτουργία επιβίωσης. Εδώ μπορείτε να βρείτε άλλες μοναδικές μονάδες, όπως λάμπες sol και κεριά και μια ποικιλία από βαθύ σκούρο σχιστόλιθο.

Κύκλοι Redstone στις αρχαίες πόλεις

Κάτω από το πλαίσιο στο κέντρο της πόλης υπάρχουν πολλοί κρυφοί θάλαμοι με φυσικά διαμορφωμένους κύκλους από κόκκινη πέτρα, όπως πόρτες εμβόλου και πόρτες λογικής. Η μυστική είσοδος βρίσκεται στο κάτω μέρος της κατασκευής, μπροστά από το πλαίσιο. Μπορεί να ξεκλειδωθεί λύνοντας ένα παζλ που περιλαμβάνει την ενεργοποίηση ενός αισθητήρα κρανίου από ψηλά ή ο παίκτης μπορεί να εξορύξει μέσα από μπλοκ για να ξεπεράσει το παζλ. Κάθε παραλλαγή του κέντρου της πόλης χρησιμοποιεί ένα διαφορετικό κύκλωμα redstone για να καλύψει την είσοδο, απαιτώντας μια ελαφρώς διαφορετική στρατηγική για να ανοίξει η πόρτα:

  • Εάν δεν υπάρχει τίποτα μπροστά από το πλαίσιο, ο παίκτης πρέπει να δημιουργήσει μια δόνηση ακριβώς πάνω από τη σχιστόλιθο στο πάτωμα προς τα αριστερά και μετά να μπει στην πόρτα πριν κλείσει.
  • Εάν υπάρχει στήθος μπροστά από το πλαίσιο, ο παίκτης πρέπει να κάνει 8 δονήσεις στα αριστερά του στήθους (όπως να φάει ένα αντικείμενο ή να πετάξει ένα βλήμα) για να μπει στην πόρτα πριν κλείσει.
  • Εάν υπάρχει ένα σύνολο τοίχων μπροστά από το πλαίσιο, ο παίκτης πρέπει να κάνει οποιουσδήποτε κραδασμούς στα αριστερά της λάμας που κόβεται μεταξύ των τοίχων και στη συνέχεια να εισέλθει στην πόρτα χωρίς να ενεργοποιήσει ξανά τον αισθητήρα κρανίου.

Ποιες είναι οι αρχαίες πόλεις στο Minecraft;

Η Αρχαία Πόλη είναι μια νέα δομή που προστέθηκε στο Minecraft 1.19 στο Biome του Deep Dark. Πρόκειται για μεγάλες κατασκευές χτισμένες βαθιά υπόγεια. Περιέχει επίσης πολλά σεντούκια με διάφορα λάφυρα που μπορούν να κλέψουν οι παίκτες, αν και προσέξτε τον φύλακα.

Πώς να βρείτε αρχαίες πόλεις στο Minecraft;

Μπορείτε φυσικά να βρείτε μια αρχαία πόλη από το βαθύ σκοτάδι αναζητώντας στο επίπεδο βάθους -52. Διαφορετικά, πρέπει να μεταβείτε στις εντολές του Minecraft: πατήστε το πλήκτρο “T” για να ανοίξετε τη συνομιλία, πληκτρολογήστε “/locatebiome minecraft: deep_dark” και πατήστε το πλήκτρο Enter. Το παιχνίδι θα εμφανίζει τώρα τις συντεταγμένες του Biome Deep Dark. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εντολή /tp για να μεταβείτε απευθείας εκεί.

Εάν βρίσκεστε σε βαθύ σκοτάδι, εξερευνήστε μέχρι να βρείτε την αρχαία πόλη. Διαφορετικά, μπορείτε να ανοίξετε τη συνομιλία σας και να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εντολή για να βρείτε τις συντεταγμένες της: “/locate ancient_city”.

Τι σπόρος για να βρείτε μια αρχαία πόλη στο minecraft;

Εάν δεν θέλετε να εργαστείτε χειροκίνητα για να βρείτε νέο βίωμα και δομή, έχουμε μερικούς σπόρους για το Minecraft 1.19:

Κωδικός Σπόρου: -7575494231658162107
Συντεταγμένες Αρχαίας Πόλης : X : 364, Y : -39, Z : -607

Κωδικός Σπόρου : 7901583960864769992
Συντεταγμένες 3 αρχαίων πόλεων : 1224, -44, 488 / 1384, -44, 184 / 1624, -44, 104

Κωδικός Σπόρου: -6918689756545845259
Συντεταγμένες αρχαίας πόλης : 200, -40, 168

Leave a Comment