Επαρκή Υλικά JEI – Mod : 1.8.9 → 1.12.2 / 1.18.2 / 1.19.1

Νομίζω ότι για τους περισσότερους από εμάς, οι χειροτεχνίες είναι ένας πόνος στον κώλο, ειδικά όταν είσαι αρχάριος. Πρέπει να πάμε και να ψάξουμε για χειροτεχνίες στο διαδίκτυο και είναι ακόμα χειρότερο όταν πρόκειται για χειροτεχνίες. Δυσκολεύεστε να βρείτε ένα αντικείμενο, αλλά δεν είστε σίγουροι για ποιο σκοπό.

Πρέπει να σταματήσουμε το παιχνίδι μας και να επιστρέψουμε στο διαδίκτυο για να το βρούμε. Τι χάσιμο χρόνου! εκει ειναι”Επαρκείς προμήθειες«Έρχεται ο Μοτ, άξιος διάδοχος Πολλά πράγματα. Με τα πλήκτρα εναλλαγής στα χειριστήρια, μπορείτε να εμφανίσετε τη δημιουργία ορισμένων αντικειμένων, να δείξετε τη χρησιμότητά τους, να σας δώσετε / (αν είστε απατεώνας!) και να δείξετε το αναγνωριστικό του αντικειμένου.

Επαρκής προεπισκόπηση αποθέματος

ο Επαρκή υλικά (αν) mod Αυτή είναι μια ευλογία για κάθε μεγάλο οπαδό των mod όπως εγώ που είναι πολύ τεμπέλης να ψάξει στο διαδίκτυο για μαθήματα. Είναι μια τεράστια εξοικονόμηση χρόνου και εξαιρετικά εύκολο στη χρήση! Ας καταλάβουμε μαζί πώς να εγκαταστήσετε και πώς να χρησιμοποιήσετε αρκετά υλικά.

Τον τελευταίο καιρό, ανταγωνίζεται με περίπου αρκετά πράγματα (και πριν Δεν υπάρχουν αρκετές προμήθειες) ως εξαιρετικό mod υποστήριξης συνταγών. Μέχρι σήμερα η JEI οδηγεί, ας δούμε τι θα μας πει το μέλλον!

Απλώς παραγγείλετε τα είδη

Παραγγελίες φορτίου

να πάρω Κατασκευάστε ένα αντικείμενοΠρέπει να πατήσετε το R (από προεπιλογή) στο αντικείμενο για το οποίο θέλετε να μάθετε τη συνταγή ή να τοποθετήσετε τον δείκτη του ποντικιού πάνω από το στοιχείο με τον κέρσορα:

να μάθω Χρήση ενός αντικειμένουΠατήστε το U (προεπιλογή) στο στοιχείο που θέλετε να μάθετε ή τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω του με τον κέρσορα:

να κάνω Απόκρυψη/Εμφάνιση επικάλυψης (Διεπαφή), πρέπει να κάνετε τον χειρισμό Ctrl + O:

Αρκετά στοιχεία καλύπτουν τη διεπαφή

Εάν τα στοιχεία δεν δείχνουν τίποτα όταν πατάτε το R ή το U, δεν μπορούν να μορφοποιηθούν ή να επαναδιαμορφωθούν ή είναι άχρηστα.

Δομές επαρκών ειδών

Ορισμένες διαμορφώσεις υλοποιούνται στο mod. Για να φτάσετε εκεί, πρέπει να ανοίξετε το απόθεμά σας και να κάνετε κλικ στο κλειδί κάτω δεξιά στην οθόνη σας.

Ο τροχός διαμόρφωσης συστημάτων είναι επαρκής αντικείμενα

Μόλις γίνει αυτό, θα δείτε πολλά πλαίσια. Μπορείτε να επιλέξετε είτε true είτε false σε αυτά τα πλαίσια.

 • Μέθοδος απάτης υλικού” ή “Μέθοδος εξαπάτησης” σας επιτρέπει να επιλέξετε εάν θα αποδώσετε ή όχι τα μπλοκ στη λίστα κάνοντας κλικ σε αυτά.
 • Μέθοδος απόκρυψης αντικειμένων” σου επιτρέπει να Απόκρυψη ορισμένων στοιχείων στη λίστα. Ctrl + αριστερό κλικ θα κρύψει το επιλεγμένο στοιχείο, Ctrl + δεξί κλικ θα αποκρύψει τον τύπο του μπλοκ (παράδειγμα: εάν επιλέξετε mirror, όλοι οι τύποι κατοπτρισμού θα είναι κρυφοί). Τέλος, πατώντας Ctrl + SHIFT + αριστερό κλικ, θα κρύψετε όλα τα modules ενός mod (αν έχετε εγκατεστημένο mod, φυσικά).

Μονάδα αναζήτησης

 • επιλογή Στη γραμμή αναζήτησης: Κάντε κλικ σε αυτό ή πατήστε Ctrl + F
 • αδειάζω Γραμμή αναζήτησης: Κάντε δεξί κλικ πάνω της
 • προβολή Προηγούμενη αναζήτηση: Επάνω βέλος (Πολλαπλή γραμμή επάνω βέλος)
 • Αναζήτηση Για στοιχεία σε mod: προσθέστε @ πριν από μια λέξη (παράδειγμα: @thaum για mod Thaumcraft)

  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλές λέξεις
  • Οι όροι αναζήτησης μπορούν να εξαιρεθούν προσθέτοντας – πριν από έναν όρο (παράδειγμα: @thaum -wand)
  • Μπορείτε να αναζητήσετε στοιχεία με κενό μεταξύ 2 λέξεων με “” (παράδειγμα: “δύο λέξεις”).

Προβολή συνταγών (χειροτεχνία)

 • Προηγούμενο Επόμενο Σελίδα : Χρησιμοποιήστε τον τροχό του ποντικιού
 • βλέπω Όλες οι συνταγές: Κάντε κλικ στην κατηγορία Craft
 • κίνηση Υλικά που χρειάζονται για τη χειροτεχνία στο τραπέζι χειροτεχνίας:

  • Κάντε κλικ στο [+] κουμπί
  • Shift + κλικ για να μετακινήσετε πολλά στοιχεία

Βρείτε αρκετό υλικό στο βίντεο

Κατεβάστε αρκετά πράγματα

Επιλέξτε την έκδοση mod Επαρκείς προμήθειες Πρέπει να κάνετε λήψη, προσπαθούμε να ενημερώσουμε και θα είναι πάντα η πιο πρόσφατη έκδοση. 1.12.2, 1.13.2, 1.14.4, 1.15.2, 1.16.5, 1.17.1, 1.18: 1.12.2, 1.13.2, 1.14.4, 1.15.2. 2 και 1.19.1

Μιλήσαμε για αυτό στην αρχή του άρθρου Δεν υπάρχουν αρκετές προμήθειεςΤώρα το mod εξαρτάται πλήρως από το JEI, αλλά μπορείτε ακόμα να το κατεβάσετε:

Δεν υπάρχουν αρκετά υλικά 1.12.2 – 1.11.2 και 1.13.2 – Curseforge

Αυτό το mod απαιτεί εγκατάσταση του Minecraft Forge. Μάθετε πώς να εγκαταστήσετε ένα mod στο Minecraft.

Ερωτήσεις / Απαντήσεις στο JEI

Ποια είναι τα κατάλληλα υλικά;

Το JEI είναι ένα mod που επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλες τις συνταγές που είναι διαθέσιμες στο Minecraft, είτε πρόκειται για είδη βανίλιας είτε για mods.

Με ποιες εκδόσεις του Minecraft είναι συμβατό το JEI;

Αρκετά στοιχεία λειτουργούν με τις εκδόσεις 1.8.9, 1.9.4, 1.10.2, 1.11.2, 1.12.2, 1.13.2, 1.14.4, 1.15.2, 1.16.5, 1.17.1, 1.18.2 και 1.119. 1

Χρειάζομαι το Minecraft Forge για να παίξω JEI;

Ναι, πρέπει να έχετε εγκαταστήσει το Forge για να παίξετε το Minecraft με το JEI.

Leave a Comment