Μεταξύ – Minecraft Tutos

στη μέση… σε αυτό το βάρβαρο όνομα Το Minecraft κρύβει τον χάρτη Το λογισμικό προβολής δεν είναι απαραίτητα το πιο γνωστό, αλλά το πιο χρήσιμο. Εξελίχτηκε από ένα απλό λογισμικό για την ανίχνευση οχυρών – ψευδώνυμο Φρούρια Στην αρχική έκδοση του παιχνιδιού – τώρα το πιο γρήγορο, πληρέστερο και πιο αποτελεσματικό εργαλείο. Επιτρέπει την ανίχνευση με οποιονδήποτε τρόπο Χωριά, Φρούρια Ή ΝαοίΜπορεί να δημιουργήσει α Σύντομο διάγραμμα βιοσωματίων Ή Βρείτε παίκτες. Εν ολίγοις, ένα εργαλείο που πρέπει να υπάρχει πάντα στον φάκελο των εφαρμογών σας.

Πως δουλεύει

Ορίστε λοιπόν, σε ένα λευκό παράθυρο που δεν είναι πολύ συναρπαστικό. Που είναι τα χωριά; Και ναοί;

Μην πανικοβάλλεστε! Αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχετε φορτώσει ακόμα τον χάρτη. Για να γινει αυτο, “Αρχείο > Νέο“.Διάλεξε ένα”από σπόρο“, πρέπει να εισαγάγετε τον αρχικό κώδικα του χάρτη ή “από το αρχείο“, πρέπει να καθορίσετε τη διαδρομή προς level.dat του αντιγράφου ασφαλείας σας. Το τελευταίο θα πρέπει κανονικά να βρίσκεται στον τελευταίο φάκελο. Εδώ βρίσκεστε σε ένα όμορφο μικρό παράθυρο που θα περιγράψουμε.

Το λογισμικό είναι χτισμένο γύρω από Χάρτης βιωμάτων και δομών, που είναι η κύρια λειτουργία του. Κάθε χρώμα αντιστοιχεί σε μια βιολογία, Τοποθετήστε το ποντίκι σας πάνω του Μάθετε περισσότερα και λάβετε τις συντεταγμένες του σημείου. Εάν το χρειάζεστε, ο σπόρος εμφανίζεται στην επάνω αριστερή γωνία. Οι δομές εμφανίζονται ακολουθώντας πολλά μικρά εικονίδια:

  • Δήμαρχος του χωριούΔηλώνοντας χωριά.
  • Τούβλο καλυμμένο με βρύαΔηλώνοντας οχυρά.
  • ΑμμόπετραΑντιπροσωπεύει ερημικούς και δασικούς ναούς.

Κάθε παίκτης αντιπροσωπεύεται από το δέρμα του ή το κεφάλι του Steve. Κάνοντας κλικ σε ένα από τα μικρά εικονίδια επιλέγετε το αντικείμενο και το αποκτάτε Ενσωματώσεις, πρέπει να προσέξεις για να το βρεις μια φορά στο παιχνίδι. Τέλος, το ορθογώνιο με Κυκλικό διάγραμμα Σας δείχνει στη σελίδα Κατανομή βιολογικώνΤο χρώμα τους και ευχαριστώ Μέγεθος οχυρών/χωριών Στην περιοχή που βλέπετε αυτήν τη στιγμή.

Μεταξύ των εφευρετών του βιώματος
Το Biome finder είναι πολύ πρακτικό για να μεταβείτε απευθείας στο biome της επιλογής σας

Μερικές σημειώσεις πριν προχωρήσετε. Πρώτον, όπως ίσως έχετε παρατηρήσει, το AMIDST δεν εμφανίζει τις κατασκευές σας. Αυτό είναι πολύ φυσιολογικό γιατί Σε κανένα σημείο δεν χειρίζεται δεδομένα χάρτη, που ασχολείται μόνο με τον σπόρο. Και χρησιμοποιεί μια προσομοίωση των πραγμάτων. Με άλλα λόγια, το χωριό που θέλετε μπορεί να μην είναι εκεί λόγω σφάλματος στη γεννήτρια εδάφους ή κινδύνου Minecraft, ή ίσως έχει αλλάξει κατά μερικά τετράγωνα… αλλά το υπόσχομαι, ο συγγραφέας στη μέση μας διαβεβαιώνει Πάνω από 90% ακρίβεια !

ΧάρτηςΗ καρτέλα ” θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον χάρτη που βλέπετε αυτήν τη στιγμή. Θα σας αφήσει Να βρω κάστροΉ Πηγαίνετε απευθείας στο επίπεδο του παίκτη ή συντεταγμένες της επιλογής σας (όλα μέσω “Συνέχισε” λίστα). Τέλος, το υπομενού “Επίπεδα” θα σας επιτρέψει Για να εμφανίσετε κομμάτια slimesΈνα πλέγμα από συντεταγμένες ή «netherholds», με άλλα λόγια Κάστρα Κάστρα. Με λίγα λόγια, έχετε όλα τα εργαλεία στα χέρια σας για να βρείτε οτιδήποτε στον χάρτη.

Αποδοχή απόφασης

Μια τελευταία σημείωση, είναι δυνατό Για τηλεμεταφορά της συσκευής σας χάρτη ή από άλλους παίκτες στον χάρτη για πολλούς παίκτες! Για να γινει αυτο, Απενεργοποίηση όλων των συμβάντων Minecraft Ένα διάγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επεξεργασία (Πελάτης/Διακομιστής) Για να αποφύγετε προβλήματα διαφθοράς, ανοίξτε τον χάρτη σας και κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε το ψευδώνυμο του παίκτη προς τηλεμεταφορά.

Λήψη / Εγκατάσταση

στη μέση Μόνο εξωτερικό λογισμικό Minecraft, είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση. Εάν προτιμάτε, μπορείτε να μεταβείτε απευθείας στην επίσημη σελίδα του Github για λήψη και να μεταβείτε απευθείας στην ενότητα “Δραστηριότητα”.

Εάν τα Αγγλικά είναι απενεργοποιημένα για εσάς, δεν υπάρχει πρόβλημα: ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους σύμφωνα με το λειτουργικό σας σύστημα:

Εκδοση ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ : v4.4

Λειτουργεί με το Minecraft 1.7.4 / 1.8 / 1.9 / 1.10 / 1.11 / 1.12 / 1.13.1 / 1.14.4 / 1.15.2 / 1.16.5 / 1,17

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να κάνετε διπλό κλικ για να εκκινήσετε το λογισμικό αμέσως χωρίς καμία ρύθμιση. Μερικές φορές τα πράγματα είναι τόσο απλά…

Αυτό είναι! Ελπίζω να σας άρεσε αυτή η παρουσίαση στη μέσηΚαι Μη διστάσετε να κάνετε τις ερωτήσεις σας στα σχόλια! Τώρα μπορείτε να βρείτε τον πιο περιζήτητο ναό μέσα σε λίγα λεπτά!

Leave a Comment