Οριστική – Mod – 1.7.10 → 1.12.2

Έχετε βρει ποτέ μια δροσερή υφή σε ένα σχέδιο και θέλετε να την αναδημιουργήσετε στο δικό σας σχέδιο; Το διαρκές άλμα ανάμεσα σε δύο χάρτες για να αναδημιουργήσετε τα πάντα μπορεί να είναι ενοχλητικό! Τώρα όμως όλα ανήκουν στο παρελθόν!

Δημιουργήθηκε το Schematica mod LunatriusΣυμβατό με τις πιο πρόσφατες εκδόσεις του Minecraft, προσθέτει μια σχηματική διάταξη στο παιχνίδι σας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά στον χάρτη σας.

Πώς λειτουργεί;

Το Schematica mod ενσωματώνει ένα σχηματικό σύστημα διαχείρισης στο παιχνίδι σας, το οποίο λειτουργεί ανεξάρτητα από τυχόν σχέδια που έχετε. Με απλά λόγια: ανεξάρτητα από τον χάρτη που βρίσκεστε, μπορείτε να ανοίξετε το μενού σας και να αποκτήσετε πρόσβαση στα αποθηκευμένα έργα σας.

Αυτοί οι χάρτες, όταν ανοίξουν στον χάρτη σας, θα δημιουργήσουν μια εικόνα φάντασμα της αποθηκευμένης δομής, επιτρέποντάς σας να την αντιγράψετε εύκολα.

Πηγαίνοντας στα χειριστήρια του παιχνιδιού, θα βρείτε πολλές νέες επιλογές που σχετίζονται με το mod. Οι τρεις πρώτοι είναι αυτοί που μας ενδιαφέρουν.

Οι επιλογές είναι σαφείς
3 βασικές επιλογές αυτού του mod.

Αποθήκευση έργου

Αυτή η επιλογή σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα έργο και να το αποθηκεύσετε στον διαχειριστή σας.

Με την ενεργοποίησή του θα ανοίξει ένα μενού.

Λιγότερο σαφές
Σχηματικό μενού εγγραφής.

Οι επιλογές “κόκκινο σημείο” και “μπλε σημείο” είναι δείκτες του έργου σας: καθορίζουν το έργο σας. Οι συντεταγμένες X/Y/Z παρακάτω σας επιτρέπουν να εντοπίσετε με ακρίβεια τα δύο σημεία σας, έτσι ώστε ολόκληρο το σύστημα να περικλείεται.

Εάν πατήσετε μία από τις τελείες, θα δημιουργηθεί ένα διαφανές μπλοκ μπροστά σας: αυτό είναι μια αναπαράσταση της επιλογής σας. Μόλις δημιουργηθούν τα δύο σημεία, θα λάβετε μια οπτική επισκόπηση της επιλογής σας. Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε συντεταγμένες για να βελτιώσετε την επιλογή σας.

Δομή έργου
Η διαμόρφωση είναι πλήρως επιλεγμένη.

Μόλις επιλεγεί η διαμόρφωσή σας, ανοίξτε ξανά το μενού σας, δώστε ένα όνομα στη διαμόρφωσή σας και κάντε κλικ στο “Αποθήκευση”.

Θα ετοιμάσετε το σχέδιό σας για τη νέα εφαρμογή.

Φορτώστε ένα έργο

Φορτώστε ένα έργο με σχηματικά
Σχηματικό μενού επιλογής.

Αυτή η επιλογή σάς επιτρέπει να εμφανίσετε μια λίστα με τα έργα σας. Και πάλι, μπορείτε να είστε σε οποιονδήποτε χάρτη και η λίστα θα είναι η ίδια. Για να επιλέξετε το πρόγραμμα που θέλετε, κάντε κλικ σε αυτό και κάντε κλικ στο «Τέλος».

Τα σχέδιά σας εμφανίζονται μπροστά σας με τη μορφή μπλοκ φαντασμάτων.

Σαφείς μπλοκ φαντασμάτων
Ωωω, αυτή η κοκκινόπετρα είναι στοιχειωμένη!

Προσοχή όμως : Τα μπλοκ δεν είναι αληθινά! Είναι απλώς ένα «σχέδιο» της προηγούμενης κατασκευής σας. Αν θέλετε να είναι αληθινό, πρέπει να το φτιάξετε. Τα μπλοκ φαντάσματα εξαφανίζονται όταν τα τοποθετήσετε στη θέση τους.

Διαχείριση έργου

Αυτή η τελευταία επιλογή σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε την κατασκευή σας.

Μενού χειρισμού
Τέλος, το μενού χειρισμού.

Έχετε πολλές επιλογές εδώ. Όλα στο κέντρο και κάτω αριστερά της οθόνης σας επιτρέπουν να μετακινήσετε το σχηματικό όπως θέλετε, ώστε να μπορείτε να το τοποθετήσετε στο σημείο που θέλετε να βασίσετε τη μελλοντική σας κατασκευή.

Το κουμπί “Unload” σάς επιτρέπει να στείλετε το σχηματικό.
Η επιλογή “Όλα/Επίπεδα” σάς επιτρέπει να προβάλετε ολόκληρο το σχηματικό ή επίπεδο προς στρώμα εάν ο στοίβας του μπλοκ είναι πολύ δυσκίνητος για να κατασκευαστεί.
Το κουμπί “Υλικά” παραθέτει τον αριθμό των μπλοκ στο build, ώστε να μπορείτε να δείτε πόσα χρειάζονται για την αναπαραγωγή του build.

Με όλα αυτά, μπορείτε εύκολα να επαναχρησιμοποιήσετε τις κατασκευές, τις ρυθμίσεις redstone ή τις διακοσμήσεις σας σε οποιονδήποτε χάρτη!

Λήψη Ταμίλ

👋 Αναζητάτε μια εναλλακτική λύση στο Schematica που λειτουργεί με τις πιο πρόσφατες εκδόσεις του Minecraft; Δοκιμάστε το Litematica!

Αυτό το mod απαιτεί το Forge να λειτουργήσει. Επιπλέον, εάν χρησιμοποιείτε αυτό το mod στην έκδοση 1.7.2 ή νεότερη έκδοση του Minecraft, θα χρειαστείτε το mod LunatriusCore.

Σύνδεσμος στην αρχική ανάρτηση

❓ Τι είναι το Schematica;

Αυτό είναι ένα mod για το Minecraft που προσθέτει μια διάταξη έργου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά στους χάρτες σας.

🎮 Πώς να χρησιμοποιήσετε το Schematica;

Μετά την εγκατάσταση του mod, πρέπει να αποθηκεύσετε ένα σχηματικό και στη συνέχεια να το φορτώσετε στο σημείο που θέλετε να ενσωματώσετε (στον τρέχοντα κόσμο σας ή σε άλλον κόσμο).

❓ Πού μπορώ να βρω σχέδια;

Μπορείτε να τα βρείτε στην ειδική ενότητα του Planteminecraft.

💿 Με ποιες εκδόσεις του Minecraft είναι συμβατή η Schematica;

Από σήμερα, το Schematica είναι συμβατό με τις εκδόσεις: 1.7.10, 1.8.9, 1.9.4, 1.10.2, 1.11.2 και 1.12.2.

Leave a Comment