How Fast Do Spider Plants Grow? (Plus Tips to Impact Growth Rate)

Αγοράσατε το πρώτο σας φυτό αράχνη, συγχαρητήρια! Καλώς ήρθατε στον ένδοξο κόσμο των φυτών αράχνης. όμορφα πράσινα φύλλα και μια χαριτωμένη μικρή αράχνη

με όλες τις πληροφορίες και αυξημένη γνώση Είμαι σίγουρος ότι κάνεις πολλές ερωτήσεις στον εαυτό σου. Ένα από αυτά τα ερωτήματα είναι πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα φυτά αράχνης;

κοινό φυτό αράχνη

Αρχικά, ξεκινήστε με τους τύπους που βλέπετε όταν βρίσκεστε στο κέντρο κήπου ή στο θερμοκήπιο.

Αυτή τη στιγμή είναι ο πιο δημοφιλής τύπος. Chlorophytum comosum ‘Varigetem’ Αυτή η ποικιλία είναι διαφορετική από άλλες λόγω των σκούρων πράσινων φύλλων της με λευκές ρίγες και στις δύο πλευρές και πράσινους μίσχους.

αυτός ο τύπος ‘τύπου’ μπροστά από τη δημοτικότητα Chlorophytum Comosum “Let It Go” ‘Σύγκρουση’ Ήταν πολύ δημοφιλές τη δεκαετία του ’90.

Ως παιδί, θυμάμαι αράχνες να μεγαλώνουν σε όλο μας το σπίτι. Έχει μέτρια πράσινα φύλλα με λευκή ρίγα στο κέντρο. Το στόλον αυτής της ποικιλίας είναι κίτρινο ή λευκό.

επόμενη κατηγορία Chlorophytum comosum ‘Pony’ κερδίζει γρήγορα δημοτικότητα ‘Περίπου.’ Αν και τα φύλλα και τα στελέχη είναι παρόμοια. Τα φύλλα και τα στόλόνια του Varicatum, κυρτά και κυρτά, διακρίνουν αυτήν την ποικιλία. Αυτό βοηθά τα φυτά να γίνουν πιο συμπαγή. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο εάν δεν έχετε χώρο.

με πολύχρωμα φύλλα Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχουν όλες οι αυθεντικές πράσινες ποικιλίες. Αυτός είναι ο λιγότερο δημοφιλής τύπος. Chlorophytum comosum.

Τα φύλλα εξακολουθούν να έχουν ρίγες όπως οι άλλες ποικιλίες, αλλά οι ρίγες είναι πιο ανοιχτό πράσινο από το μεσαίο πράσινο των άλλων ποικιλιών. Αυτή η ποικιλία παράγει περισσότερη χλωροφύλλη από τις άλλες ποικιλίες και λαμβάνει λιγότερο φως.

Πώς να αυξήσετε ή να μειώσετε τους ρυθμούς ανάπτυξης των φυτών αράχνης

Καλά φωτισμένο φυτό αράχνης

Για αυτές τις ποικιλίες (και πολλές άλλες), ο σωστός φωτισμός και το πότισμα οδηγούν σε γρήγορη ανάπτυξη. Τα φυτά αράχνη είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα φυτά εσωτερικού χώρου. όπως και με τα περισσότερα φυτά Η παραμέληση μπορεί να επιβραδύνει την ανάπτυξη. Τα φυτά αράχνη, ωστόσο, χειρίζονται την παραμέληση ελαφρώς καλύτερα από άλλα φυτά.

Τα φυτά αράχνη είναι πολύ επιεικής όσον αφορά το φως. αρκεί να μην εκτίθεται στο άμεσο ηλιακό φως. που μπορεί να προκαλέσει φαγούρα Αναπτύσσεται σε έμμεσο φως. Αλλά ο χαμηλός φωτισμός μπορεί να κάνει τα φυτά να χάσουν την εντυπωσιακή τους αντίθεση και να γίνουν ξανά πράσινα. Αν και αυτό δεν βλάπτει το φυτό. Το χαμηλό φως μπορεί να επιβραδύνει την ανάπτυξη.

Είναι λιγότερο επιεικής από το πότισμα. Τα φυτά αράχνη τα πάνε καλύτερα υποβρύχια. Το υπερβολικό πότισμα μπορεί να οδηγήσει σε σήψη των ριζών μαζί με τα ριζώματα, τα οποία είναι ρίζες που συλλέγουν νερό.

Συνιστάται να ποτίζετε τις ρίζες μία φορά την εβδομάδα εκτός από τα φύλλα και μία φορά το μήνα ή περισσότερο το χειμώνα που αλλάζουν. Το χώμα πρέπει να είναι ελαφρώς υγρό όταν ποτίζετε ξανά, αλλά το χειμώνα αφήστε το χώμα να στεγνώσει λίγο πριν το ποτίσετε.

Μέθοδοι διάγνωσης και πρόληψης κοινών προβλημάτων

Φυτό αράχνη με καφέ άκρες

Τα κοινά σημάδια ενός προβλήματος ποτίσματος περιλαμβάνουν καφέ άκρες, θαμπά πράσινα φύλλα και μαραμένα ή νεκρά φύλλα.

Οι καφέ συμβουλές μπορεί να υποδεικνύουν ότι υπάρχουν πάρα πολλές χημικές ουσίες στο νερό σας. Το απεσταγμένο νερό συνιστάται για τα φυτά αράχνης. Ειδικά αν έχετε αποσκληρυντικό νερού.

για θαμπά πράσινα φύλλα Ίσως χρειαστεί να ποτίσετε περισσότερο τα φυτά. Εάν μαραθούν, συρρικνωθούν ή πεθάνουν, ελέγξτε ξανά για να βεβαιωθείτε ότι το χώμα δεν είναι πολύ υγρό. Μπορείτε πολύ εύκολα να αναπτύξετε σήψη των ριζών που προκαλεί το θάνατο των φύλλων.

όταν μιλάμε για ρίζες Αυτό το δέντρο δεν είναι αντίθετο στο δέσιμο των ριζών. (Οι ρίζες του βρίσκονται σε μικρότερες γλάστρες από όσο χρειάζεται) και για την προώθηση της ανάπτυξης. Θα πρέπει να το ξαναφυτεύετε κάθε Άνοιξη περίπου χρησιμοποιώντας γλάστρες ελεύθερης αποστράγγισης και κανονικές γλάστρες. Βεβαιωθείτε ότι το χώμα έχει χώρο για να απλωθούν οι ρίζες του. Ειδικά επειδή οι ρίζες του φυτού αράχνης συγκρατούν νερό.

Αυτά τα ριζώματα μπορεί να καταλαμβάνουν πολύ χώρο σε γλάστρες. Έτσι, εάν το χώμα είναι ακόμα ½ ίντσα υγρό μετά από 2-3 ημέρες ποτίσματος, μεταφυτέψτε το σε μια μεγαλύτερη γλάστρα με καλύτερη αποστράγγιση.

Τα φυτά αράχνης είναι γνωστό ότι τεντώνουν πλαστικές γλάστρες ή θρυμματίζουν γλάστρες από τερακότα με τις ρίζες τους.

Φροντίστε να φροντίζετε καλά αυτό το φυτό και να το διατηρείτε ζεστό. Είτε αποφασίσετε να το αφήσετε σε γλάστρα είτε να το φυτέψετε στο έδαφος. Είναι καλύτερο να το φέρετε έξω το καλοκαίρι. Αν και η θερμοκρασία του καλοκαιριού είναι υψηλή Αλλά δεν του αρέσει ο κρύος καιρός ή ο παγετός.

Πάρτε το κουτί μέσα όταν η θερμοκρασία αρχίσει να πέφτει. Δεδομένου ότι μπορεί να χειριστεί θερμοκρασίες έως και 41°F, οτιδήποτε κάτω από αυτό. Επιπλέον ο παγετός μπορεί να σκοτώσει το φυτό.

Επίσης, να είστε προσεκτικοί όταν το χώμα είναι υγρό. Γιατί η θερμοκρασία δεν χρειάζεται να είναι τόσο χαμηλή ώστε να είναι σχεδόν αδύνατο να προκληθεί ζημιά.

Πιθανά μεγέθη αραχνών

υπαίθρια φύτευση αράχνες

όταν μεγαλώνει το φυτό αράχνη Τα φύλλα του φυτού αράχνης μεγαλώνουν και καμπυλώνονται προς τα κάτω σε ένα τόξο. Φτάνει μόνο σε μέγιστο ύψος 12 ιντσών στη βάση του δέντρου.

Τα φύλλα, από την άλλη πλευρά, μπορούν να φτάσουν τα 3 πόδια σε μήκος, προκαλώντας επιμήκυνση του φυτού.Τα Stolons, τα διακλαδισμένα στελέχη του κύριου φυτού που είναι γνωστά ως “bubs” ή “spiderets”, αναπτύσσονται επίσης σε τοξωτό σχήμα.

Το φυτό αρχίζει να αποδίδει καρπούς μόνο σε ηλικία λίγων ετών.

ρυθμός ανάπτυξης αράχνης

Οι απόγονοι είναι μία από τις μεθόδους αναπαραγωγής των φυτών αράχνης. Εάν θέλετε να ελέγξετε το μήκος του στολόν και να απαλλαγείτε από τις μπάλες. Κόψτε το στόλον κοντά στη βάση του δέντρου.

Ωστόσο, μην εγκαταλείπετε το κουτάβι σας! Αυτές οι μικρές αράχνες ριζώνουν και αναπτύσσονται γρήγορα. σε ένα μήνα περίπου Τώρα μπορείτε να έχετε φυτά που έχουν ύψος αρκετές ίντσες.

Μοιραστείτε τον πλούτο αυτών των μικρών μωρών και δώστε τον σε άλλους!

Μπορείτε να πολλαπλασιάσετε φυτά αράχνης με νερό αν θέλετε!

Το να γνωρίζετε πόσο γρήγορα μεγαλώνει ένα φυτό αράχνης είναι σημαντικό για κάθε κηπουρό εσωτερικού χώρου. Επωφεληθείτε από την ταχεία ανάπτυξη και την αφθονία της χρυσαλλίδας για να δημιουργήσετε ένα δάσος αραχνών στην αυλή σας!

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *