Τα φυτά ιβίσκου είναι απίστευτα δημοφιλή για καλό λόγο. Αυτά τα κοινά φυτά κήπου είναι αρκετά όμορφα για να τα δεις. Και οι άνθρωποι αγαπούν πόσο μεγάλο είναι το λουλούδι του ιβίσκου.

Όταν φυτεύετε ιβίσκο Θέλετε να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερο. Εάν φροντίζετε καλά το φυτό ιβίσκου σας. Ο ιβίσκος μπορεί να μεγαλώσει σε εντυπωσιακό μέγεθος.

Ωστόσο, δεν είναι όλοι σίγουροι πόσο γρήγορα θα αναπτυχθεί ένα φυτό ιβίσκου. Αυτά τα φυτά μεγαλώνουν πολύ γρήγορα ή χρειάζονται πραγματικά λίγο χρόνο για να αναπτυχθούν;

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε για τον ιβίσκο και πόσο γρήγορα αναπτύσσεται. Αυτό θα σας δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα στη φροντίδα του ιβίσκου.

Όλα τα φυτά ιβίσκου αναπτύσσονται γρήγορα.

Όλοι οι ιβίσκοι πρέπει να αναπτύσσονται γρήγορα. Αλλά είναι σημαντικό να θυμάστε ότι οι ρυθμοί ανάπτυξης μπορεί να ποικίλλουν.Υπάρχουν στην πραγματικότητα πολλοί διαφορετικοί τύποι φυτών ιβίσκου. Και ποια ποικιλία φυτεύετε θα επηρεάσει τον ρυθμό ανάπτυξης.

Μερικά από αυτά τα φυτά έχουν απίστευτα γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης. Αλλά ορισμένα φυτά έχουν μόνο μέτριους ρυθμούς ανάπτυξης. Οπως και να έχει Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο ιβίσκος δεν είναι ένα φυτό αργής ανάπτυξης.

Εάν οι ορτανσίες σας δεν μεγαλώνουν τόσο γρήγορα όσο ελπίζατε. Μπορεί να κάνετε κάτι λάθος. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου ο ιβίσκος αναπτύσσεται αργά λόγω έλλειψης ηλιακού φωτός.

Για παράδειγμα, μπορείτε να φυτέψετε ιβίσκο σε μερική σκιά, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα. Ο ιβίσκος μπορεί να ζήσει σε μερική σκιά. Αλλά μπορεί να μην μπορείτε να απολαύσετε την ανθοφορία με αυτόν τον τρόπο.

Τα φυτά ιβίσκου αναπτύσσονται πιο αργά στη μερική σκιά παρά στον ήλιο. Ο πλήρης ήλιος συνιστάται για υγιή ανάπτυξη ιβίσκου.

Η μόνη προειδοποίηση είναι ότι τα μη τροπικά φυτά ιβίσκου μπορεί να είναι προβληματικά με την υπερβολική ζέστη. Εάν ζείτε σε πολύ ζεστό κλίμα Μπορεί να θέλετε να σκιάζετε τα φυτά σε πιο ζεστές περιοχές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Αυτό δεν είναι κοινό πρόβλημα. Αλλά είναι κάτι που πρέπει να έχετε κατά νου. Οι κάτοικοι των νότιων Ηνωμένων Πολιτειών πρέπει να είναι προσεκτικοί. Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να κρατούν τα φυτά ιβίσκου μακριά από τον ήλιο.

ρυθμός ανάπτυξης του τροπικού ιβίσκου

Οι συνολικοί ρυθμοί ανάπτυξης του τροπικού ιβίσκου είναι αρκετά εντυπωσιακοί. Ο τροπικός ιβίσκος μπορεί να φτάσει τα επτά έως δώδεκα πόδια σε ύψος σε τρία χρόνια.

Πρόκειται για αειθαλή φυτά που ανθίζουν όλο το χρόνο σε ιδανικές συνθήκες. Εάν ζείτε σε κλίμα κατάλληλο για την καλλιέργεια τροπικού ιβίσκου Θα διαπιστώσετε ότι μεγαλώνουν πολύ γρήγορα για εσάς.

Όποιος θέλει να έχει ένα μεγάλο και τολμηρό φυτό με όμορφα λουλούδια θα λατρέψει φυτά με τροπικά λουλούδια. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι αυτά τα φυτά γίνονται φυλλοβόλα όταν οι θερμοκρασίες πέφτουν κάτω από τους 50 βαθμούς Φαρενάιτ. και δεν είναι κατάλληλο για όλες τις καιρικές συνθήκες

τριαντάφυλλο της Σαρόν

Το Rose of Sharon είναι ένα από τα πιο κοινά και αγαπημένα φυτά ιβίσκου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι φυτό ιβίσκου με λίγο πιο αργό ρυθμό ανάπτυξης. Αλλά θα πρέπει να έχει μέτριο ρυθμό ανάπτυξης εάν το φροντίζετε καλά.

Τα φυτά Rose of Sharon μπορούν να αυξηθούν σε οκτώ έως δώδεκα πόδια ψηλά με την πάροδο του χρόνου με την κατάλληλη φροντίδα. Έχουν πλάτος περίπου τέσσερα έως δέκα πόδια όταν μεγαλώσουν πλήρως.

για να αναπτυχθεί καλά αυτό το φυτό Είναι σημαντικό να προετοιμάσετε καλά στραγγιζόμενο έδαφος. σχετικά ανθεκτικό στην ξηρασία Και αυτό σημαίνει να προσέχετε να μην πνίξετε πάρα πολύ το Rose of Sharon.

ιβίσκος σε γλάστρα

Ο ιβίσκος σε γλάστρα έχει μέτριο ρυθμό ανάπτυξης και ευδοκιμεί καλά το καλοκαίρι. Τα φυτά μπορούν να αναπτυχθούν λίγα μέτρα κάτω από ιδανικές συνθήκες το καλοκαίρι.

Αυτός ο τύπος ιβίσκου αναπτύσσεται καλύτερα σε δοχείο ή κήπο. Αλλά δεν είναι καλό να μεγαλώνεις απευθείας στο έδαφος. Μπορούν επίσης να αναπτυχθούν σε ζωντανό έδαφος. Αλλά μπορεί να διαπιστώσετε ότι ο ρυθμός ανάπτυξης επιβραδύνεται κάπως.

Η τοποθέτηση τέτοιων φυτών σε ένα φωτεινό παράθυρο θα τα κάνει να ανθίσουν καλύτερα. Δεν θα αναπτυχθεί μόνο στο εσωτερικό φως. Αλλά θα μεγαλώσει το καλοκαίρι όταν τοποθετηθεί στο αίθριο.

τριαντάφυλλο ιβίσκου

Το Rose Mallow είναι ένα είδος θάμνου με ανοιχτόχρωμα άνθη που είναι κοινά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτά τα φυτά μπορούν να αναπτυχθούν από τρία έως οκτώ πόδια ψηλά.

Είναι φυσικά πολυετή υβρίδια. υγροτόπων νοτιοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες Τα φυτά ανθίζουν όλο το καλοκαίρι και στις αρχές του φθινοπώρου.

Αυτός ο τύπος ιβίσκου αναπτύσσεται πολύ γρήγορα. και θα πρέπει να ωριμάσει σε μία σεζόν Μπορούν επίσης να ανθίσουν τον πρώτο χρόνο όταν καλλιεργούνται από σπόρους.

Το λίπασμα θα βοηθήσει

όπως περίμενες Το κομπόστ μπορεί να βοηθήσει στην προώθηση της ανάπτυξης του ιβίσκου εάν το εφαρμόσετε σωστά. Συνιστάται η χρήση καλών υγρών. λίπασμα Αυτό θα σας επιτρέψει να τα κατανείμετε ομοιόμορφα στο έδαφος.

Είναι καλύτερο να βρείτε χώμα πλούσιο σε κάλιο που να καλύπτει τις ανάγκες των φυτών ιβίσκου. Προσπαθήστε να αποφύγετε τη χρήση λιπασμάτων που περιέχουν φώσφορο. Αυτό το ορυκτό μπορεί να είναι επιβλαβές για τον ιβίσκο.

Είναι καλό να γονιμοποιείτε συχνά τον ιβίσκο σας, αλλά ορισμένοι ειδικοί λένε ότι είναι καλύτερο να είστε ήπιοι. Αυτό αποτρέπει την υπεργονιμοποίηση.

Τα λιπάσματα βραδείας αποδέσμευσης τέσσερις φορές το χρόνο είναι επίσης αποτελεσματικά. Ένα καλό λίπασμα για τον ιβίσκο θα ενθαρρύνει το φυτό να αναπτυχθεί πιο γρήγορα.

Κάντε ό,τι μπορείτε για να φροντίσετε τον ιβίσκο σας.

Ο ιβίσκος είναι σίγουρα ένα αξιοθέατο. και ανεξάρτητα από το είδος του ιβίσκου που θα επιλέξετε Θα λατρέψετε να έχετε φυτά ιβίσκου στον κήπο σας. Αυτά τα δέντρα προσθέτουν ομορφιά στην ιδιοκτησία. Και είναι καλό να γνωρίζουμε ότι μεγαλώνουν γρήγορα.

Τα περισσότερα από αυτά τα δέντρα ιβίσκου μεγαλώνουν πολύ γρήγορα και μπορούν να φτάσουν σε εντυπωσιακά ύψη σε πολλές περιπτώσεις.Μερικοί από τους ψηλότερους ιβίσκους μπορούν να φτάσουν τα 12 πόδια και θα θέλετε ένα όμορφο φυτό για να απολαύσετε.

Αρκεί να παρέχετε τον ιβίσκο σας στις σωστές συνθήκες φωτισμού. Είναι δυνατό να βοηθήσετε τον ιβίσκο να ψηλώσει. Πρέπει να προσέχετε τις συνθήκες του εδάφους και το πότισμα. Αλλά δεν πρέπει να είναι πολύ δύσκολο.

Εάν θέλετε ο ιβίσκος σας να μεγαλώσει επιπλέον Η λίπανση μπορεί να βοηθήσει να συνεχίσουν τα πράγματα. ικανός να κινηθεί Συνολικά, δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να αναπτυχθεί ένα ωραίο, ψηλό φυτό ιβίσκου.

Τώρα ξέρετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα φυτά ιβίσκου και πόσο γρήγορα μεγαλώνουν. Ελπίζω ότι θα μπορέσετε να καλλιεργήσετε ένα φυτό που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας με ψηλά και όμορφα ανοιχτόχρωμα λουλούδια.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *