How Long Do Lilac Blooms Last? (And How to Make Them Last Longer)

TS Eliot’s “χάνουν γη«Ξεκινήστε με την ανακοίνωση «Ο Απρίλιος είναι ο πιο βάναυσος μήνας. Ανασηκώνοντας πασχαλιές από το βασίλειο των νεκρών Συνδυάζοντας αναμνήσεις και επιθυμίες». – Η εισαγωγή ενός από τα πιο ζωντανά λουλούδια στον κόσμο δεν είναι πολύ καλή.

Τα ποιήματα του Έλιοτ είναι γραμμένα στη σκιά του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου και είναι γεμάτα με κατακερματισμένες αντιθέσεις με τη σύγχρονη ζωή. Και τίποτα δεν συγκρίνεται καλύτερα με τη «γη των νεκρών» από τα ζωντανά λουλούδια που ανθίζουν σε κήπους σε όλο τον κόσμο.

Όποιες κι αν είναι οι «αναμνήσεις» της κηπουρικής Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι πασχαλιές «αγαπούν» οι λάτρεις των λουλουδιών κήπου σε όλο τον κόσμο.

Και πάλι, οι επιθυμίες μπορεί να είναι φευγαλέες σαν πασχαλιές σε πλήρη άνθιση. Το σύμβολο ομορφιάς του Έλιοτ είναι ένα φευγαλέο και εφήμερο σύμβολο ομορφιάς, το οποίο είναι τέλειο για ταραγμένες στιγμές όπως η δική του (και η δική μας). Φυσικά, οι πασχαλιές σας δεν θα ανθίσουν για πολύ.

Λοιπόν, πώς θα αποτρέψετε τα λιλά κρεβάτια σας από το να μεγαλώσουν, κάνοντας τα να ανθίζουν περισσότερο;

Εισαγωγή στο Pink

Αν και οι πασχαλιές ανθίζουν καλύτερα στον ήλιο το καλοκαίρι Αλλά το ροζ είναι επίσης ένα φυτό που ταιριάζει σε ελαφρώς πιο δροσερά κλίματα. Οι πασχαλιές είναι ανθεκτικά λουλούδια κήπου. Ως εκ τούτου, προτιμούν δροσερά κλίματα όπως τα βρετανικά νησιά, τη Βόρεια Αμερική και τον Καναδά. Και θα τα βρείτε να ανθίζουν και σε θερμότερα κλίματα.

Δεν χρειάζονται πολλή ζέστη όμως. Αλλά για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Χρειάζονται άφθονο ηλιακό φως. τουλάχιστον έξι έως οκτώ ώρες την ημέρα

Όσο για το έδαφος, θα πρέπει να στραγγίζει καλά και να έχει ένα επίπεδο pH ελαφρώς στην αλκαλική πλευρά.

Τέλος, αν τα φροντίζεις Οι πασχαλιές θα σας ανταμείψουν με υγιή ανάπτυξη. Μπορούν να μεγαλώσουν έως και 15 πόδια ύψος και μπορούν εύκολα να ξεπεράσουν τα 5 πόδια σε ύψος.

Για το λόγο αυτό, αν φυτέψετε αυτά τα γιγάντια φυτά με άλλα μικρά φυτά και λουλούδια Θα πρέπει να τοποθετήσετε τα μικρότερα φυτά μπροστά, έτσι ώστε να μην κάνουν τα ροζ φυτά.

Κάντε τις εποχιακές πασχαλιές να ανθίζουν περισσότερο και καλύτερα.

Η ομορφιά μπορεί να είναι φευγαλέα. Και λουλούδια όπως οι πασχαλιές δεν αποτελούν εξαίρεση. Οι κοινές πασχαλιές ανθίζουν σε πιο δροσερές βόρειες συνθήκες. για δύο εβδομάδεςΑυτό μπορεί να επεκταθεί σε τουλάχιστον έξι ή περισσότερα άτομα με την κατάλληλη βοήθεια όπως περιγράφεται παρακάτω.

ροζ

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε όταν καλλιεργείτε πασχαλιές είναι Κάθε είδος πασχαλιάς είναι κατάλληλο για διαφορετικές εποχές. Σκοπός του είναι να βοηθήσει τις πασχαλιές να ανθίσουν πληρέστερα, μακρύτερα και συνολικά καλύτερα.

Το να συνδυάσετε τις πασχαλιές που έχετε με την εποχή που αναπτύσσονται καλύτερα είναι ένα καλό πρώτο βήμα για να διασφαλίσετε ότι θα ανθίσουν για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Αν και ο Έλιοτ προέβλεψε ότι τα λουλούδια θα ανθίσουν τον Απρίλιο. Αλλά οι ανοιξιάτικες πασχαλιές ανθίζουν τον Μάιο αν ο καιρός είναι ζεστός. Τέτοια υβρίδια ανθίζουν νωρίτερα.

Αυτό είναι σημαντικό γιατί όσο πιο γρήγορα ανθίσουν οι πασχαλιές σας τη σωστή εποχή, τόσο το καλύτερο. Όσο περισσότερα λουλούδια έχετε, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να ανθίσουν οι πασχαλιές.

Προσθέτοντας στο μπουκέτο του Έλιοτ, γράφει για το «The Hyacinth Maiden» και ότι το υβρίδιο λιλά-υάκινθου ανθίζει πριν από τις κοινές πασχαλιές της άνοιξης.

Όταν οι πασχαλιές ανθίζουν την άνοιξη και το καλοκαίρι Οι πασχαλιές συχνά σχηματίζουν μπουμπούκια για την επόμενη σεζόν.

Για να αποκτήσετε ένα ροζ τριαντάφυλλο που ανθίζει πλήρως και διαρκεί πολύ. Πρέπει να προσέχετε και να βεβαιωθείτε ότι τα τριαντάφυλλα είναι υγιή. Φυσικά Δεν θέλετε να τα κλαδέψετε αν θέλετε οι πασχαλιές σας να ανθίσουν ξανά του χρόνου.

Αντίθετα, θα πρέπει να κλαδέψετε μαραμένα λουλούδια. Γιατί αυτά τα πράγματα θα εμποδίσουν την περαιτέρω ανάπτυξη.

Ονομάζεται κατάλληλα «Late Lilac» ανάμεσα στις καλοκαιρινές πασχαλιές. (γούνινη σύριγγα)Με εντυπωσιακές αποχρώσεις του λευκού, του ροζ, του μωβ και του κόκκινου. Η αναμονή ίσως αξίζει τον κόπο.

Γιατί είναι καλοκαιρινό λιλά. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το κλειδί για να τα διατηρήσετε ανθισμένα και να διαρκέσουν περισσότερο είναι να βεβαιωθείτε ότι λαμβάνουν αρκετό ηλιακό φως.

Τέλος, μερικές πασχαλιές είναι ακόμα ανθισμένες την άνοιξη. Στη συνέχεια ανθίζει ξανά στα μέσα του καλοκαιριού. και μερικά ανθίζουν το φθινόπωρο σε περιοχές όπου το κλίμα τους επιτρέπει να μεγαλώσουν περισσότερο.Η Josie, για παράδειγμα, είναι μια πασχαλιά που ξαναανθίζει. (Σύριγγα ραπτικής)Ανθίζει όλο το καλοκαίρι και το φθινόπωρο.

Αν θέλετε οι πασχαλιές σας να φαίνονται σαν να ανθίζουν όλο το χρόνο Θα θέλετε να αναμίξετε και να ταιριάξετε τις εποχιακές ποικιλίες πασχαλιάς που έχετε. Αυτό διασφαλίζει ότι έχετε πάντα μια ή περισσότερες ποικιλίες σε άνθιση.

Οι πασχαλιές είναι καλύτερα σε χούμο και καλά στραγγιζόμενα εδάφη.

Το νερό και ο πνιγμός επαναλαμβάνονται. Σε όλο το ποίημα του Έλιοτ συμπεριλαμβανομένης της ενότητας με τίτλο «Θάνατος από το νερό»—αυτό συμβαίνει στην ουρά σου αν δεν τις στραγγίσεις σωστά. Οι ρίζες τους είναι πολύ υγρές, βυθίζονται, σαπίζουν ή και τα δύο.

Η προσθήκη κομπόστ μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της συνολικής ποιότητας του εδάφους.

Οι πασχαλιές δεν χρειάζονται πολύ λίπασμα. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να διασφαλιστεί ότι η ποιότητα του εδάφους ταιριάζει με την περιγραφή που δίνεται εδώ. Αυτό θα δώσει στις πασχαλιές σας την καλύτερη ευκαιρία να αναπτυχθούν. κάνοντάς το να ανθίσει πιο γρήγορα και να διαρκέσει περισσότερο ο χρόνος είναι χρόνος

Τέλος, η γήρανση παίζει μεγάλο ρόλο στο ποίημα του Έλιοτ. Και το ίδιο με τις πασχαλιές. Οι νεαρές πασχαλιές χτίζουν ακόμα ρίζες. Χρειάζονται λοιπόν λίγο περισσότερο χρόνο για να ανθίσουν.

Αντιθέτως Οι ώριμες πασχαλιές (π.χ. 4-5 ετών) έχουν καλά ανεπτυγμένο ριζικό σύστημα. Επομένως, είναι πιθανό να ανθίσει νωρίτερα και να διαρκέσει περισσότερο.

Ανεξάρτητα “Memories and Desires” Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι ανθισμένες πασχαλιές είναι κάτι που όλοι θέλουμε να δούμε. και ακολουθώντας αυτά τα βήματα Μπορούμε να παρατείνουμε τον χρόνο ανθοφορίας τους.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια με το pinky σας; Δείτε το άρθρο μου σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε εάν τα λιλά φύλλα σας είναι καφέ ή κατσαρά.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *