How Big Does a Hibiscus Get? (Plus Tips for Improved Growth)

Μερικές φορές τα μεγάλα πράγματα έρχονται σε μικρές συσκευασίες. Και αυτό συμβαίνει με το άνθος του ιβίσκου. Μπορεί να μην είναι τα πιο ψηλά ανθοφόρα φυτά στην μπροστινή αυλή ή στην πίσω αυλή σας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να αποτελούν ουσιαστικό μέρος του παιχνιδιού σας στον κήπο.

Εξάλλου Υπάρχουν πολλά περισσότερα σε ένα λουλούδι από το μέγεθός του. Αυτό ποικίλλει ανάλογα με την κατάσταση των λουλουδιών που αποθηκεύονται. και πόσο καλά το φροντίζεις

Μάλιστα, αν και είναι γνωστό ως μικρό φυτό. Αλλά τα δείγματα ιβίσκου μπορούν να μεγαλώσουν περισσότερο από ό,τι θα περίμενε κανείς κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες.

Πώς είναι αυτές οι συνθήκες; Και ποιες συμβουλές φροντίδας χρειάζονται για να βγάλετε υπέροχα πράγματα από το παχύφυτό σας;

Κόκκινο βαμβάκι 101

Αυτά τα λουλούδια είναι γνωστά για τους μακριούς, λεπτούς μίσχους τους που ανθίζουν σε λαμπερά λουλούδια. Μπορούν να κάνουν υπέροχους συντρόφους λουλουδιών σε οποιονδήποτε κήπο, αλλά μην κάνετε λάθος, θα πρέπει να είναι ο πρωταγωνιστής της εκδήλωσης.

Αν ψάχνετε για ένα λουλούδι που θα ξεχωρίζει στα όμορφα χρώματα του κήπου σας και θα αγαπηθεί από τον κόσμο. εδώ είναι ένα λουλούδι για εσάς

Μέρος αυτού που τα κάνει τόσο ξεχωριστά είναι ότι μπορούν να αναπτυχθούν σε διαφορετικά στάδια. Αν και αγαπούν τη ζέστη και το φως του ήλιου. (Ποιο λουλούδι δεν αντέχει;) Αντέχουν τη συννεφιά και το κρύο καλύτερα από άλλα λουλούδια με έντονα χρώματα.

Πόσο ψηλά μεγαλώνουν;

Ο ιβίσκος ανθίζει μέσα από το λευκό φράχτη και το σπίτι πουλιών

όπως αναφέρθηκε προηγουμένως Αυτά δεν είναι λουλούδια που μεγαλώνουν σε τεράστιο μέγεθος. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το ύψος του ιβίσκου θα εξαρτηθεί από τον τύπο του ιβίσκου που έχετε αρχικά.

για παράδειγμα, Χ. ΜοσούτοςΜε το παρατσούκλι “Luna Blush”, είναι ένα υπέροχο μικρό πολυετές 2 έως 3 πόδια ύψος και περίπου 2 πόδια πλάτος. Όπως και άλλα είδη ιβίσκου, αναπτύσσεται καλύτερα σε μέτρια υγρό έδαφος.

Άλλα πολυετή είδη ιβίσκου είναι ελαφρώς μεγαλύτερα, 3 έως 7 πόδια ύψος και 2 έως 3 πόδια πλάτος. (H. Coccinius) και (Η. λασιόκαρπος).

Και οι δύο έχουν το ψευδώνυμο “ροζ μολόχα”, οπότε να είστε προσεκτικοί όταν αγοράζετε είδη ιβίσκου με αυτό το όνομα για να βεβαιωθείτε ότι έχετε το σωστό. Έχουν ροζ λευκά πέταλα διάστικτη με κόκκινο και ανθίζουν καλύτερα από τα μέσα του καλοκαιριού έως τις αρχές του φθινοπώρου.

Τέλος, μερικά φυτά ιβίσκου μεγάλωσαν πολύ. H. Rosa-Sinensisπου προέρχεται από την Κίνα Αυτό το λουλούδι μπορεί να μεγαλώσει 10 έως 12 πόδια ύψος και 5 έως 8 πόδια πλάτος.

Επιπλέον, ο αναγνώστης σταφύλια της οργής όταν σκέφτεσαι τη λέξη “Rose of Sharon” (ή όπως εμφανίζεται στο μυθιστόρημα “Rosa Sharon”), το όνομα που δόθηκε στην θλιμμένη κόρη της οικογένειας Zod. Ναι, ήταν ένα πραγματικό λουλούδι. και επίσης ένα τριαντάφυλλο

Η κατηγορία αυτή έχει ιδιαίτερη θρησκευτική σημασία. Ψαλμός 2:1 Η «αγάπη μεταξύ των θυγατέρων» έχει συγκριθεί με το «κρίνος ανάμεσα στα αγκάθια», έτσι ο Στάινμπεκ χρησιμοποίησε τις κόρες του Ζοντ ως σύμβολο πιθανής αναγέννησης μέσα στη σκόνη και τη σκοτεινιά.

Το φυσικό μέγεθος είναι αντάξιο της περίφημης φήμης του. καθιστώντας τον το μεγαλύτερο είδος ιβίσκου με ύψος 8 έως 12 πόδια.

Συμβουλές για την καλλιέργεια ιβίσκου

κινέζικος ιβίσκος

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για να διασφαλίσετε ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο τα παχύφυτά σας είναι να βεβαιωθείτε ότι έχουν αρκετό ηλιακό φως.

Αυτό είναι ένα φυτό με ζεστό καιρό σε όλη τη διαδρομή. Και ακόμα κι αν δεν θέλετε να στεγνώσουν, Αλλά επίσης δεν θέλετε να καείτε από τον ήλιο. Όλα τα φυτά και τα λουλούδια χρειάζονται έναν συνδυασμό σκιάς και ηλιακού φωτός. Αλλά οι κατιφέδες κλίνουν περισσότερο προς το δεύτερο παρά το πρώτο.

Τα χρυσάνθεμα είναι φυσικά τροπικά φυτά. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται άφθονη θερμότητα και υγρό χώμα. Απαιτείται συχνό πότισμα για να διατηρείται το έδαφος υγρό και να μην στεγνώνει.

Το γεγονός ότι απαιτεί ένα σχετικά σταθερό θερμό κλίμα σημαίνει ότι τα φυτά με ανοιχτόχρωμη άνθηση θα πρέπει να διατηρούνται σε εσωτερικούς χώρους εάν είναι απαραίτητο. Η θερμοκρασία θα είναι πάνω από 50 βαθμούς Φαρενάιτ όλο το 24ωρο..

Για τη μέθοδο φύτευσης ιβίσκου, πρέπει να σκάψετε μια τρύπα τουλάχιστον δύο φορές πιο βαθιά. (Για να κάνει χώρο για τις ρίζες και τα πλατιά άνθη) και τοποθετήστε το φυτό στο οικόπεδο.

όπως αναφέρθηκε Ο ιβίσκος είναι ένα διψασμένο φυτό που χρειάζεται υγρασία. Φροντίστε λοιπόν να ποτίζετε κάθε λίγες μέρες, ειδικά τις πρώτες εβδομάδες μετά τη φύτευση.

όταν φεύγει, ειδικά από τη δεύτερη σεζόν αφού το φυτέψετε Ποτίστε δύο φορές την εβδομάδα μέχρι να βρέξει δυνατή για αρκετές ημέρες.

τόσο σημαντικό όσο φροντίζοντας τα παχύφυτά σας να ποτίζονται καλά Προσέξτε να μην μπει νερό στον πάτο. γιατί μπορεί να προκαλέσει σήψη των ριζών

καθώς και πολλά φυτά Πρέπει να ποτίζετε λιγότερο τον χειμώνα.

σπιτικά λουλούδια ιβίσκου

Αυτό που ταΐζετε τον ιβίσκο σας θα παίξει μεγάλο ρόλο στο ύψος του φυτού. Οι ροές Miracle Grow και Similar Mill Fertilizer Flow προσφέρουν στον ιβίσκο σας τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για να αναπτυχθεί υγιής.

καθώς και άλλα φυτά Το κλάδεμα είναι ένα σημαντικό βήμα για να διασφαλίσετε ότι τα χρυσάνθεμα σας είναι υγιή. Κλαδέψτε τον ιβίσκο σας μόλις τα πέταλα αρχίσουν να ξεθωριάζουν ή να γίνονται καφέ.

Κατ ‘αρχήν Θα πρέπει να περιμένετε έως ότου αρχίσουν να αναπτύσσονται νέοι βλαστοί πριν αρχίσετε να κόβετε τον κορμό.Τέλος, φροντίστε να μην κόψετε το φυτό πολύ κοντά στο έδαφος. Γιατί το δέντρο θα πρέπει να μεγαλώσει του χρόνου.

Εάν έχετε μια μικρή γλάστρα και ανησυχείτε ότι αυτά τα μικρά φυτά μπορεί να έχουν μεγάλα ριζικά συστήματα, μην φοβάστε, αυτό απέχει πολύ από την περίπτωση.

ακριβώς όπως ένα φυτό Οι ρίζες του ιβίσκου είναι συνήθως μικρές. Αν λοιπόν θέλετε να έχετε αρκετό χώρο για να απλωθούν οι ρίζες του ιβίσκου όπως περιγράφεται παραπάνω. Δεν πρέπει να αισθάνεστε άσχημα για αυτό. Ένα δοχείο 10 γαλονιών πλάτους περίπου 10 ιντσών είναι αρκετό για να το γεμίσετε.

Ένα άλλο πλεονέκτημα των ορτανσιών είναι η χαμηλή συντήρησή τους. Είναι το πιο εύκολο λουλούδι αυτού του τύπου.

Πολλά άλλα λουλούδια απαιτούν μεγαλύτερη ακρίβεια. Όταν όμως φυτεύεις Μπορείτε να αφήσετε τις ορτανσίες να μεγαλώσουν μόνες τους. χωρίς να χρειάζεται να περιπλέκεσαι

Τούτου λεχθέντος, είναι εξαιρετικά φυτά εκκίνησης για αρχάριους που θέλουν να προσθέσουν χρώμα και ποικιλία στον κήπο τους. Δεν είναι επίσης τα πιο εύκολα λουλούδια στη φροντίδα. Αλλά είναι αρκετά καλό για να αντιμετωπίσετε τη διαδικασία και να το απολαύσετε μετά τη φύτευση.

Ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα μικρά φυτά ιβίσκου Το δικό σου θα ανθίσει και θα μεγαλώσει ξανά — και αυτή η ομορφιά θα επιστρέφει χρόνο με το χρόνο σαν πολυετές φυτό.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *