Πώς να μεταφέρετε τον λογαριασμό σας στο Minecraft στη Microsoft;

Εάν παίζετε την έκδοση Java Minecraft, πρέπει να αλλάξετε τον λογαριασμό σας Mojang σε λογαριασμό Microsoft.

Η Mojang Studios ανακοίνωσε ότι όλοι όσοι παίζουν την έκδοση Java του Minecraft και έχουν λογαριασμό Mojang θα πρέπει να μεταβούν σε λογαριασμό Microsoft. Προβάλλονται διάφοροι λόγοι για να το δικαιολογήσουν αυτό:

  • Η ασφάλεια του λογαριασμού σας ενισχύεται με έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων. Με άλλα λόγια, είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό σας χωρίς την εξουσιοδότησή σας.
  • Όλα τα παιχνίδια υπολογιστή Minecraft σας θα συνδέονται με έναν λογαριασμό. Επί του παρόντος, υπάρχουν Minecraft και Minecraft Dungeons, αλλά ενδέχεται να ακολουθήσουν και άλλα στο μέλλον.
  • Βελτιωμένοι γονικοί έλεγχοι για να διατηρούνται τα παιδιά ασφαλή ενώ παίζουν στο διαδίκτυο.
  • Δυνατότητα αποκλεισμού μηνυμάτων από συνομιλίες και κλήσεις.

Σημειώστε ότι η μετεγκατάσταση από λογαριασμούς Mojang σε λογαριασμούς Microsoft είναι υποχρεωτική. Διαφορετικά, δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε μέσα σε λίγους μήνες. Αυτό σημαίνει ότι ούτε εσύ μπορείς να παίξεις. Μην ανησυχείτε αν δεν ξέρετε πώς να μετατρέψετε τον λογαριασμό σας Mojang σε λογαριασμό Microsoft, στο τέλος αυτής της σελίδας θα βρείτε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας!

Μετά την ολοκλήρωση της μετεγκατάστασης, όλα όσα είχατε στον λογαριασμό σας στο Minecraft Java θα εξακολουθούν να υπάρχουν. Μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε mods και skins (διατηρώντας τα δικά σας, φυσικά), καθώς και να παίξετε με τους φίλους σας σε διακομιστές Java Minecraft (αν και η έκδοση). Θα διατηρήσετε το όνομα χρήστη Minecraft Java σας και οι νέοι παίκτες μπορούν πάντα να επιλέξουν το όνομα χρήστη Minecraft τους.

Η μόνη διαφορά; Μόλις συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Microsoft / Minecraft, θα λάβετε μια ωραία ανταμοιβή: μια ειδική κάπα! Με αυτόν τον τρόπο, όλοι γνωρίζουν ότι ήσουν στη μεγάλη δράση και ότι έχεις άψογη αίσθηση της μόδας.

Πώς να αποκτήσετε ανώτατο όριο μετανάστευσης κατά τη μεταφορά λογαριασμού minecraft στη microsoft;

Πότε είναι αυτό μετεγκατάσταση λογαριασμού minecraft που πραγματοποιήθηκε? Εάν έχετε ήδη λογαριασμό Java ή Mojang, θα πρέπει να ξεκινήσετε την εναλλαγή λογαριασμών στις αρχές του 2021. Οι νέοι παίκτες που λαμβάνουν Java για πρώτη φορά θα δημιουργήσουν λογαριασμούς Microsoft αντί για λογαριασμούς Mojang αυτό το φθινόπωρο. Πώς να μετακινήσετε τον λογαριασμό minecraft; Ακολουθεί μια επισκόπηση της διαδικασίας:

  • Λόγω της μεγάλης κοινότητας των προγραμμάτων αναπαραγωγής Java, τα προγράμματα αναπαραγωγής Mojang θα πρέπει να συνοδεύονται από λογαριασμούς Microsoft. Αλλά όλοι πρέπει να το περάσουν.
  • Θα λάβετε ένα email με οδηγίες για τον τρόπο μεταφοράς του λογαριασμού σας. Μην πανικοβληθείτε αν ο φίλος σας έλαβε το email.
  • Αφού ολοκληρώσετε τα βήματα, θα χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας Microsoft για να συνδεθείτε στο Minecraft στο μέλλον. Δεν θα μπορείτε πλέον να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο Mojang.

Ένα βίντεο από τα Mojang Studios που ανακοινώνει τη μετεγκατάσταση των λογαριασμών Minecraft Mojang στη Microsoft.

Βρείτε όλες τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας σχετικά με τη μετακίνηση του λογαριασμού σας:

Τι είναι οι λογαριασμοί παλαιού τύπου και πώς μπορώ να ξέρω αν έχω;

Ένας λογαριασμός παλαιού τύπου είναι ένας λογαριασμός που χρησιμοποιεί ένα όνομα χρήστη για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας αντί για μια διεύθυνση email.

Γιατί πρέπει να αλλάξω τον λογαριασμό μου σε λογαριασμό Microsoft; Είναι ωφέλιμη η μετανάστευση;

Η Mojang αποφάσισε να απομακρυνθεί από τους παλιούς λογαριασμούς για να προστατεύσει καλύτερα τους παίκτες της, να αυξήσει τη συνολική ασφάλεια του λογαριασμού και να εισαγάγει νέες δυνατότητες ασφαλείας. Χωρίς πρόσβαση σε παραδοσιακούς λογαριασμούς, ο Mojang αποφάσισε να χρησιμοποιήσει λογαριασμούς Microsoft αντί να δημιουργήσει νέους. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της μετακίνησης του λογαριασμού σας είναι η επιλογή ενεργοποίησης του 2FA. Άλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας για τους παίκτες θα εφαρμοστούν με την πάροδο του χρόνου.

Ποιος πρέπει να αλλάξει τον λογαριασμό του Mojang σε έναν λογαριασμό Microsoft;

Όλοι οι παίκτες που χρησιμοποιούν λογαριασμό Mojang για να παίξουν το Minecraft Java Edition πρέπει να μεταβούν σε λογαριασμό Microsoft για να συνεχίσουν να παίζουν το Minecraft Java Edition.

Τι γίνεται αν δεν θέλω να αλλάξω τον λογαριασμό μου στο Mojang σε λογαριασμό Microsoft;

Για να συνεχίσετε να παίζετε το Minecraft: Java Edition, πρέπει να αλλάξετε τον λογαριασμό σας.

Τι αλλάζει στην έκδοση Java; Είναι ο Πετράρχης η μόνη εκδοχή; Θα καταργηθεί σταδιακά το Minecraft Java;

Εκτός από την αλλαγή λογαριασμού και τις νέες δυνατότητες ασφαλείας, δεν θα υπάρξουν αλλαγές στην έκδοση Java. Η έκδοση Java είναι πάντα διαθέσιμη και με συνεχή ανάπτυξη!

Είναι εύκολο να παίξω με τους φίλους μου σε άλλες πλατφόρμες με λογαριασμό Microsoft;

Η έκδοση Java θα σας επιτρέψει να παίξετε μόνο με άλλους παίκτες που έχουν ακόμα την έκδοση Java. Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε να συνδεθείτε με τους φίλους σας σε άλλους ιστότοπους που έχουν λογαριασμούς Microsoft.

Τι συμβαίνει εάν δεν μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση στον λογαριασμό μου στο Mojang;

Εάν δεν έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Mojang, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να γράψετε για υποστήριξη, φροντίζοντας να συμπεριλάβετε το όνομα χρήστη Java και το αναγνωριστικό συναλλαγής από την αγορά σας. Αυτό θα επιτρέψει την υποστήριξη για τη μετεγκατάσταση του λογαριασμού σας για να συνεχιστεί η εκτέλεση της έκδοσης Java. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να βρείτε το αναγνωριστικό συναλλαγής σας, ανατρέξτε σε αυτό το άρθρο.

Πώς μπορώ να μετατρέψω τον λογαριασμό μου στο Mojang σε λογαριασμό Microsoft;

Θα ειδοποιηθείτε στη σελίδα του προφίλ σας στο Minecraft.net και στο πρόγραμμα εκκίνησης ότι πληροίτε τις προϋποθέσεις για μετεγκατάσταση. Μόλις δηλωθείτε επιλέξιμοι, ακολουθήστε τα βήματα που δίνονται στις οδηγίες:
1) Κάντε κλικ στην ειδοποίηση μετακίνησης
2) Εγγραφείτε εάν έχετε ήδη MSA ή εγγραφείτε για νέο MSA εάν δεν έχετε υπάρχον MSA.
3) Διαμορφώστε το προφίλ σας στο Xbox
4) Επιβεβαιώστε τη μετεγκατάσταση στο AMM
5) Παίξτε το παιχνίδι χρησιμοποιώντας το MSA σας

Τι αντιγράφεται στη μετανάστευση; Μου διαφεύγει κάτι;

Όλες οι πληροφορίες του λογαριασμού σας Mojang θα αλλάξουν, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος Java Player.

Μπορώ τώρα να εκτελέσω το Bedrock σε υπολογιστή και Java με τον ίδιο λογαριασμό;

Εάν έχετε ήδη μεταφέρει τον λογαριασμό σας Java σε έναν λογαριασμό Microsoft στο Bedrock (σε οποιαδήποτε πλατφόρμα), μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και στα δύο παιχνίδια με τον ίδιο λογαριασμό!

Τι γίνεται αν έχω ήδη λογαριασμό Microsoft;

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό Microsoft, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον λογαριασμό Microsoft και να μεταφέρετε τον λογαριασμό σας Mojang σε αυτόν.

Μπορώ να διατηρήσω το όνομα χρήστη του λογαριασμού μου στο Mojang;

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας κατά τη μετεγκατάσταση σε λογαριασμό Microsoft. Αυτό διαφέρει ανάλογα με το λογαριασμό, για παράδειγμα, εάν κάποιος έχει ήδη όνομα χρήστη ή εάν δεν συμμορφώνεται με τα πρωτόκολλα ασφαλείας. Ωστόσο, θα έχετε την επιλογή να διατηρήσετε το όνομα χρήστη Minecraft Java στο παιχνίδι.

Leave a Comment