Πώς να πραγματοποιήσετε συναλλαγές και ανταλλαγή με χωρικούς στο Minecraft;

Από την έκδοση 1.3, είναι δυνατή η συναλλαγή με χωρικούς στο Minecraft. Περίπου τα δύο τρίτα των προσφορών γίνονται μόνο για να εξαπατήσουν τον παίκτη, αλλά μερικές προσφέρουν καλό εξοπλισμό.

Το να γνωρίζετε πώς να κάνετε συναλλαγές με NPC είναι πολύ χρήσιμο για την επιβίωση, μόνο με αυτά μπορείτε να πάρετε ποτήρι, κόκκινη πέτρα, σέλα, πεπόνι και μπισκότα. Προσφέρουν επίσης αξεσουάρ με διαμάντια. Αλλά με την ενημέρωση 1.14 και την προσθήκη πολλών νέων χωρικών και επαγγελματιών, το εμπόριο μαζί τους έχει γίνει πιο κερδοφόρο και πιο ενδιαφέρον.

Έτσι, αυτός ο οδηγός σάς επιτρέπει να μάθετε πώς να κάνετε συναλλαγές με χωρικούς: χτίστε μια φάρμα με NPC, κρατήστε πολλά σμαράγδια, αποφύγετε τις απάτες κ.λπ.

Μηχανισμοί μεταφοράς

Κάνοντας κλικ στο “Εμπόριο” με έναν ενήλικο χωρικό ή πλανόδιο πωλητή ανοίγει μια γραφική διεπαφή που σας επιτρέπει να κάνετε συναλλαγές με τον συνομιλητή σας. Οι χωρικοί προσφέρουν παραχωρήσεις ανάλογα με τη δουλειά τους. Όλα τα αφιερώματα γίνονται με σμαράγδια και κάποια είδη που σχετίζονται με το επάγγελμα του χωρικού.

Σε κάθε χωρικό ανατίθενται διαφορετικά επαγγέλματα ανάλογα με το επαγγελματικό του τμήμα. Αυτός ο κλάδος υποδεικνύεται στην εμφάνιση και τη διεπαφή συναλλαγών τους. Το επάγγελμα του χωρικού υπαγορεύει το εμπορικό κέντρο που χρησιμοποιείται για τον καθορισμό των συναλλαγών του. Για παράδειγμα, οι χωρικοί που φορούν ψάθινα καπέλα είναι αγρότες. Ως εκ τούτου, οι θέσεις εργασίας τους βασίζονται στην εμπορική ομάδα αγροτών.

Οι χωρικοί έχουν πέντε επίπεδα επαγγελμάτων που μπορούν να αυξηθούν αν συναλλάσσονται μαζί τους. Κάθε χωρικός ξεκινά από ένα «νέο» επίπεδο. Η κατάσταση ενός χωρικού φαίνεται στο γραφικό περιβάλλον χρήστη της επιχείρησης και χαρακτηρίζεται από ένα σήμα.

Καθώς ένας χωρικός ανεβαίνει ένα επίπεδο, κερδίζει έως και δύο νέες ανταλλαγές διατηρώντας τις παλιές. Ένας χωρικός μπορεί να αποκτήσει εμπειρία κάνοντας συναλλαγές με έναν πολεμιστή και ανεβάζοντας το επίπεδο μόλις γεμίσει η μπάρα εμπειρίας του. Μόλις ένας χωρικός φτάσει στο επόμενο επίπεδο, περιβάλλεται από σωματίδια για λίγα δευτερόλεπτα και αναγεννάται. Κάθε επάγγελμα ξεκλειδώνει ένα προκαθορισμένο σύνολο προνομίων.

Οι χωρικοί απενεργοποιούν την προσφορά μετά από πολλαπλές χρήσεις. Οι πιθανότητες απενεργοποίησης μιας προσφοράς διαφέρουν για κάθε προϊόν. Καθώς οι χωρικοί εργάζονται στο χώρο εργασίας τους, ενεργοποιούν ξανά τα προνόμιά τους δύο φορές την ημέρα. Όταν μια προσφορά απενεργοποιείται, εμφανίζεται ένα κόκκινο “X” στη διεπαφή διαπραγμάτευσης και ο χωρικός εμφανίζει το ίδιο φαινόμενο σωματιδίων με τη δημιουργία μιας προσφοράς.

Όλες οι ανταλλαγές με χωρικούς ανταμείβουν τον παίκτη με 3 έως 6 πόντους εμπειρίας ή 8 έως 11 πόντους εάν οι χωρικοί θέλουν να αναπαραχθούν. Οι συναλλαγές με ταξιδιώτες εμπόρους δεν ανταμείβουν πόντους εμπειρίας.

Οικονομικό σύστημα

Στην έκδοση Java, οι χωρικοί μπορούν να κάνουν το πολύ 10 ανταλλαγές. Κάθε επίπεδο ξεκλειδώνει το πολύ δύο νέες ανταλλαγές. Στην έκδοση Petrarch, οι χωρικοί έχουν 8 έως 10 θέσεις για ανταλλαγές.

Κάθε συναλλαγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί περιορισμένο αριθμό φορών, μετά τις οποίες η συναλλαγή ακυρώνεται. Μόλις απενεργοποιηθούν τα ανταλλακτήρια, οι κάτοικοι του χωριού πρέπει να εργαστούν στον αντίστοιχο σταθμό εργασίας για να ξαναγεμίσουν τα ανταλλακτήρια τους.

Η τιμή ενός προϊόντος αυξάνεται και πέφτει ανάλογα με τη ζήτηση. Ένα είδος που αντικαταστάθηκε βλέπει την τιμή του να αυξάνεται όταν ανανεώνεται. Εάν ένας παίκτης δεν ανταλλάξει ένα προϊόν με υψηλότερη τιμή, η τιμή θα μειωθεί την επόμενη φορά που θα ανεφοδιαστεί στους κατοίκους του χωριού. Δεδομένου ότι η ζήτηση ελέγχεται από το είδος και όχι από τον χωρικό, ένας χωρικός μπορεί να προσφέρει ακριβότερο εμπόριο για ένα είδος ενώ άλλα είναι φθηνότερα. Το φαινόμενο Village Hero μειώνει το κόστος των συναλλαγών.

Όταν ένας παίκτης ανταλλάσσει με έναν χωρικό, τόσο ο παίκτης όσο και ο χωρικός αποκτούν εμπειρία. Όταν ένας χωρικός γεμίζει τη γραμμή εμπειρίας του, αυξάνει το επίπεδό του, ξεκλειδώνει νέα επίπεδα συναλλαγών και αλλάζει το σήμα του (βλ. πίνακα παραπάνω).

Ανοιχτές προσφορές

Εάν κανένας από τους χωρικούς δεν πουλήσει την προσφορά που θέλετε, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την τελευταία προσφορά, ακόμα κι αν σας απατήσει, για να αποτρέψετε άλλους. Τέλος, αν χρειάζεται να πουλήσετε αντικείμενα, πουλήστε τα (θα σας κάνει επιπλέον σμαράγδια), αλλά αν χρειαστεί να αγοράσετε ένα αντικείμενο, αγοράστε τα φθηνότερα σμαράγδια.

Εάν η ανοιχτή προσφορά εξακολουθεί να μην είναι αυτό που ψάχνετε, συγκρίνετε την με άλλες. Αν όμως μετά από λίγο ακόμα δεν έχεις τον άνθρωπο που ψάχνεις, ψάξε για άλλο χωριανό. Μάλιστα, αν έχετε περισσότερους χωριανούς, η ξεκλείδωτη προσφορά θα είναι αναβάθμιση άλλης.

Πιθανές ανταλλαγές με διαφορετικούς χωρικούς

Μπορείτε να κάνετε συναλλαγές με οπλουργό, χασάπη, χαρτογράφο, ιερέα, γεωργό, ψαρά, τοξότη, βυρσοδέψη, βιβλιοθηκάριο, λιθοξόο, βοσκό, σιδερά (όπλα) και σιδερά (εργαλεία). )

Θα βρείτε ένα γράφημα που συνοψίζει όλες τις συναλλαγές που μπορείτε να κάνετε με καθέναν από αυτούς τους χωρικούς με βάση την κατάσταση και την εργασία τους. Μπορείτε να τα βρείτε με το video cut lime.

Οι πληροφορίες για τις εκδόσεις 1.14, 1.15, 1.16 και περισσότερες του Minecraft είναι ενημερωμένες.

Χωριανοί δουλειές και εμπόριο minecraft.

Εμπόριο πανοπλιών

Τρόπος συναλλαγών και ανταλλαγής με χωρικούς στο Minecraft Armor
Εμπόριο πανοπλιών

Κρεοπωλείο

Πώς να κάνετε εμπόριο και ανταλλαγή με χωρικούς στο κρεοπωλείο Minecraft
Κρεοπωλείο

Εμπόριο χαρτογράφου

Τρόπος συναλλαγών και ανταλλαγής με χωρικούς στο Minecraft Cartographer
Εμπόριο χαρτογράφου

Το εμπόριο γραφείων

Τρόπος συναλλαγών και ανταλλαγής με χωρικούς στο Minecraft Cleric
Το εμπόριο γραφείων

Επιχείρηση αγρότη

Τρόπος συναλλαγών και ανταλλαγής με χωρικούς στο Minecraft Farmer
Επιχείρηση αγρότη

Ένας ψαράς κάνει δουλειές

Πώς να κάνετε εμπόριο και ανταλλαγή με χωρικούς στο Minecraft Fishermen
Ένας ψαράς κάνει δουλειές

Ο Fletcher συναλλάσσεται

Πώς να κάνετε εμπόριο και να ανταλλάξετε με χωρικούς στο minecraft fletcher
Ο Fletcher συναλλάσσεται

Εμπόριο εργατών δέρματος

Τρόπος συναλλαγών και ανταλλαγής με χωρικούς στο Minecraft Leatherworker
Εμπόριο εργατών δέρματος

Το εμπόριο της βιβλιοθηκονομίας

Τρόπος συναλλαγών και ανταλλαγής με χωρικούς στη βιβλιοθήκη Minecraft
Το εμπόριο της βιβλιοθηκονομίας

Τεκτονικό εμπόριο

Τρόπος συναλλαγών και ανταλλαγής με χωρικούς στο Minecraft Mason
Τεκτονικό εμπόριο

Ποιμενικό Εμπόριο

Τρόπος συναλλαγών και ανταλλαγής με χωρικούς στο Minecraft Shepard
Ποιμενικό Εμπόριο

Εμπόριο εργαλειομηχανών

Τρόπος συναλλαγών και ανταλλαγής με χωρικούς στο Minecraft Doulmith
Εμπόριο εργαλειομηχανών

Εμπορος όπλων

Τρόπος συναλλαγών και ανταλλαγής με χωρικούς στο Minecraft Weapons Worker
Εμπορος όπλων

Ένας περιπλανώμενος έμπορος

Τρόπος συναλλαγών και ανταλλαγής με χωρικούς στο Minecraft Travel Business
Ένας περιπλανώμενος έμπορος

Σε αντίθεση με άλλους χωρικούς, ο περιπλανώμενος δεν αγοράζει αγαθά με αντάλλαγμα σμαράγδια, αλλά αγοράζει μόνο αγαθά που πωλούνται χρησιμοποιώντας σμαράγδια ως νόμισμα. Επισκεφτείτε το επίσημο wiki για να δείτε τις διαθέσιμες ανταλλαγές.

Δημιουργία φάρμας NPC

Είναι απαραίτητο να χτιστεί ένα αγρόκτημα για να λάβετε διάφορες προσφορές από τους χωρικούς. Το “Villagers Farm” είναι πολύ χρήσιμο για να αναγκάσει το pnj να αναπαραχθεί.

Το βίντεο του Journey D’Avo εξηγεί πώς να το κάνετε αυτό και λειτουργεί για εκδόσεις υψηλότερες από 1.16:

Minecraft 1.16 Village Breeder: Πώς να δημιουργήσετε έναν Village Breeder στο Minecraft 1.16 Survival

Leave a Comment