3 Simple Ways to Keep Your Dog from Eating Your Plants

Τα σκυλιά μπορούν να ονομαστούν ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι τέλειοι. Βρίσκουν τον δρόμο τους σε οτιδήποτε πετάει το μικρό σας στο πάτωμα, στο στρώμα σας ή ακόμα και στο πολύτιμο φυτό σας!

Έχουμε δύο μεγάλα σκυλιά στο σπίτι και μας αρέσει να τα έχουμε κοντά. Η προσπάθεια να τους κρατήσετε μακριά από όλα αυτά μπορεί να είναι απογοητευτική μερικές φορές. Μερικές φορές φαίνεται πιο εύκολο να τους αφήσουμε να έχουν τον τρόπο τους.

Αν και μπορεί να φαίνεται λογικό να αφήσετε το παιδί σας να κατέβει μετά το γεύμα. Αλλά σε γενικές γραμμές, το να αφήνετε τον σκύλο σας να φάει τα φυτά σας δεν ισχύει. Όχι μόνο προκαλούν τεράστια ζημιά στα φυτά. Αλλά αν έχετε μερικά φυτά Μπορούν επίσης να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά στα σκυλιά.

Ελέγξτε αυτή τη λίστα από την ASPCA που απαριθμεί φυτά που είναι δηλητηριώδη και μη τοξικά για τους σκύλους. αν είσαι σαν εμένα Θα εκπλαγείτε με το πόσα φυτά είναι δηλητηριώδη για τους γούνινους φίλους μας.

Ενώ πολλά από τα φυτά που αναφέρονται δεν είναι κοινά φυτά που θα βρείτε μέσα και γύρω από το σπίτι σας, υπάρχουν πολλά κοινά φυτά που πρέπει να γνωρίζετε.

Είτε πρόκειται για την ασφάλεια του σκύλου σας είτε για τον κήπο σας. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς να κρατάτε τα σκυλιά μακριά από τα δέντρα.

Παρακάτω, έχω συγκεντρώσει μερικούς εύκολους τρόπους. Για να διατηρήσετε τα φυτά σας και τον σκύλο σας ασφαλή.

Διδάξτε τα όρια του σκύλου σας.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κρατήσετε το σκυλί σας μακριά από το δέντρο είναι να του διδάξετε τα όριά του. Αν ξεκινούσατε όταν ήταν κουτάβια Θα ήταν πολύ πιο εύκολο στη ζωή τους. (Το έμαθα με τον δύσκολο τρόπο)

Διδάξτε τον σκύλο σας όπου μπορεί και όπου δεν μπορεί Ή τι μπορεί να κάνει και δεν μπορεί να πλησιάσει Δημιουργείτε ένα πιο διαχειρίσιμο περιβάλλον στο μέλλον. Αυτό που εννοώ είναι Όταν προσθέτετε φυτά στον κήπο σας ή προσθέτετε φυτά στο σπίτι σας, Ο σκύλος σας θα έχει ήδη εκπαιδευτεί να μείνει μακριά τους.

Ο σκύλος μου είναι πολύ καλύτερα τώρα. Ακόμα κι αν φέρω στο σπίτι ένα νέο δέντρο Ξέρουν να μείνουν μακριά. Η διατροφή του γιου του είναι άλλο θέμα…

Υπάρχουν και άλλα οφέλη από τη διδασκαλία των ορίων του σκύλου σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να πάτε χωρίς φράχτες στην αυλή σας, τονίζοντας ότι ορισμένες περιοχές είναι εκτός συνόρων.

σχεδιάστε ένα νέο περιβάλλον

σχεδιασμός χώρου κήπου

Είτε εργάζεστε με φυτά εσωτερικού χώρου είτε με εξωτερικούς κήπους, υπάρχουν τουλάχιστον μερικοί εύκολοι τρόποι για να αλλάξετε τη διάταξη για να αποτρέψετε την πρόσβαση του σκύλου σας στα φυτά σας. αν μη τι άλλο Τουλάχιστον μπορείτε να το κάνετε λίγο πιο δυνατό.

για φυτά εσωτερικού χώρου Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να διατηρήσετε τα φυτά και τα κατοικίδια ζώα σας ασφαλή είναι να ανεβείτε πάνω, βάλτε τα φυτά σας μακριά από σκύλους.

για μικρά σκυλιά μπορεί να γίνει εύκολα Απλώς τοποθετήστε το φυτό στο περβάζι του παραθύρου ή στον πάγκο. για μεγαλόσωμους σκύλους Θα χρειαστεί να γίνετε λίγο πιο δημιουργικοί.

Μου αρέσει να χρησιμοποιώ κρεμάστρες σαν αυτές για μικρότερα φυτά. για μεγάλα δέντρα Χρησιμοποιώ το ράφι

για υπαίθριο κήπο Πρέπει πραγματικά να είσαι δημιουργικός. Αν έχεις φράχτη Χρησιμοποιήστε το φράχτη προς όφελός σας. όταν χρησιμοποιείτε έναν υπάρχοντα φράκτη Θα σας μείνει μια μικρή περιοχή να καλύψετε.

Οι γονείς μου χρησιμοποιούσαν διακοσμητικούς φράχτες στους κήπους τους για αυτό το σκοπό. Σε έναν από τους γείτονές τους άρεσε τόσο πολύ που κατέληξε να κάνει το ίδιο.

Αν η αυλή σας δεν είναι περιφραγμένη Δείχνει ότι αντιμετωπίζετε μια μεγάλη πρόκληση. Φυσικά, μπορείτε να περιφράξετε ολόκληρο τον κήπο χρησιμοποιώντας διακοσμητικούς φράχτες. αλλά θα είναι ακριβό

Εάν έχετε ήδη ένα όριο, χρησιμοποιήστε το. Για παράδειγμα, εάν το δέντρο σας είναι απέναντι από το σπίτι. Έχετε κόψει τη μία πλευρά ως σημείο συγκόλλησης.

Γίνετε δημιουργικοί και χρησιμοποιήστε πέτρες εξωραϊσμού ή μεγάλα βιολογικά φυτά για να δημιουργήσετε όρια για τον σκύλο σας. Αν και δεν μπορείτε να καλύψετε ολόκληρη την περιοχή, κάθε κομμάτι διευκολύνει τον έλεγχο πότε είστε έξω με το σκύλο.

Αν έχετε μικρό σκυλάκι Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υπερυψωμένα κρεβάτια κήπου για να αποτρέψετε την πλήρη πρόσβαση στα φυτά σας.

χρησιμοποιήστε απωθητικό/αποτρεπτικό

Εάν η εκπαίδευση του σκύλου σας δεν λειτουργεί και ο επανασχεδιασμός της διάταξης του κήπου σας δεν αποτελεί επιλογή. Η επόμενη μέθοδος που πρέπει να εξεταστεί είναι η χρήση απωθητικών ή αποτρεπτικών.

Υπάρχουν πολλά απωθητικά και απωθητικά διαθέσιμα στην αγορά. Έτσι, αν δεν λειτουργεί για την περίπτωσή σας. Δοκιμάστε άλλο προϊόν. Δεν έχω καταφύγει σε αυτά ο ίδιος, αλλά άλλοι τα ορκίζονται.

νερό

σκύλος με σωλήνα στο στόμα

Ο πρώτος τύπος είναι υδατοαπωθητικό. κατά τη γνώμη μου Το νερό είναι καλύτερο απωθητικό καθώς δεν είναι επιβλαβές για τα σκυλιά ή άλλα ζώα. που μπορεί να αγγίξει

Αυτό το απωθητικό λειτουργεί σαν σύστημα ψεκαστήρων. Αντί όμως να ψεκάζετε νερό όταν το πείτε. (ή σε ένα πρόγραμμα για ένα αυτόματο σύστημα καταιωνιστήρων) θα απελευθερώσει μια μικρή ποσότητα νερού για σύντομο χρονικό διάστημα. όταν ανιχνεύεται θερμότητα Κίνηση.

Ένα δημοφιλές υδατοαπωθητικό που χρησιμοποιούν πολλοί άνθρωποι για να διατηρούν ασφαλή τα φυτά και τους κήπους τους είναι το σκιάχτρο. Αυτό το σκιάχτρο ανιχνεύει τη θερμότητα και την κίνηση. και θα ψεκάσει μικρή ποσότητα νερού όταν διεγείρεται Ακούγεται σε γνωστές συχνότητες για να αποτρέψει τα ζώα.

Αν και κανένα απωθητικό δεν είναι 100% αποτελεσματικό, το νερό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να είστε αν ανησυχείτε για την υγεία και την ευημερία των κατοικίδιων σας και άλλων ζώων.

χημική ουσία

Ένας άλλος τύπος απωθητικού που χρησιμοποιείται μέσα ή γύρω ο κήπος είναι χημικός Τα χημικά απωθητικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τρόπους, όπως η χρήση υγρών ή κοκκωδών χημικών ουσιών. Αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Τα χημικά απωθητικά εφαρμόζονται συχνά στην επιφάνεια των φυτών στον κήπο σας ή στην επιφάνεια του γκαζόν γύρω από τον κήπο σας. Αυτά τα χημικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ορισμένα φυτά εσωτερικού χώρου.

Το πρωταρχικό μέλημα με τη χρήση χημικών αποτρεπτικών είναι η προστασία της ασφάλειας των παιδιών, των κατοικίδιων ζώων και οποιουδήποτε ή οτιδήποτε άλλου μπορεί να έρθει σε επαφή με τα χημικά.

Αν και πολλά απωθητικά θεωρούνται από τους κατασκευαστές ασφαλή, Αλλά υπάρχει η πιθανότητα ανεπιθύμητων παρενεργειών όταν εφαρμόζεται στο γκαζόν ή στον κήπο σας.

Προσωπικά, πιστεύω ότι η χρήση χημικών απωθητικών είναι η τελευταία λύση. Αλλά ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει αυτό που πιστεύει ότι είναι καλύτερο για τη δική του κατάσταση.

ήχος

ο σκύλος ακούει

Ένας άλλος αποκλειστικός ήχος που ανέφερα εν συντομία παραπάνω, οι σκύλοι έχουν αυτιά που είναι πιο ευαίσθητα από τους ανθρώπους και μπορούν να ανιχνεύσουν συχνότητες που δεν μπορούμε.

Είναι παρόμοιο με το προαναφερθέν μπλοκάρισμα νερού. Οι ηχομονωτικοί τοίχοι μπορούν να τοποθετηθούν στρατηγικά κοντά στον κήπο σας για να κρατήσουν μακριά τα σκυλιά και άλλα ζώα.

Επειδή οι σκύλοι είναι πολύ ευαίσθητοι σε ορισμένες συχνότητες. Επομένως, να είστε προσεκτικοί όταν ενεργοποιείτε το μπλοκάρισμα ήχου. Αυτή η αναστολή προκαλεί μερικές φορές προβλήματα συμπεριφοράς στα ζώα.

είδη οικιακής χρήσης

Δεν χρειάζεται πάντα να καταφεύγετε σε προϊόντα χωρίς συνταγή. Πιθανότατα έχετε ήδη κάποια είδη οικιακής χρήσης βολικά αποθηκευμένα στο ντουλάπι της κουζίνας σας. που μπορεί να λειτουργήσει χωρίς χημικά και με ένα κλάσμα του κόστους

Όπως συζητήθηκε στο άρθρο Gardening Know How, υπάρχουν πολλά φυσικά προϊόντα που μπορείτε να δοκιμάσετε για να αποτρέψετε τον σκύλο σας να φάει τα φυτά σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα φυτά εσωτερικού χώρου σας.

Ένα κοινό οικιακό συστατικό είναι ο χυμός λεμονιού. Στα σκυλιά δεν αρέσει η μυρωδιά των λεμονιών. Ρίξτε λοιπόν λίγο χυμό λεμονιού γύρω του. το δέντρο σας ή τοποθετήστε μια λεπτή φέτα λεμόνι

Ένα άλλο κοινό οικιακό συστατικό που απωθεί τα σκυλιά είναι το ξύδι. Αυτό μερικές φορές αναμιγνύεται με χυμό λεμονιού για να προστατεύουν τα φυτά σας από τους σκύλους. (όπως αναφέρεται σε αυτό το άρθρο)

Να θυμάστε ότι το ξύδι θα βλάψει τα φυτά σας. (Για να μην αναφέρουμε ότι μυρίζει έντονα.) Επομένως, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο μια μικρή ποσότητα κοντά στο φυτό, όχι απευθείας στο φυτό ή στο έδαφος γύρω από αυτό.

τελικές σκέψεις

όπως βλέπεις Έχετε πολλές επιλογές για την προστασία των φυτών σας από τον σκύλο σας. Ανάλογα με την κατάστασή σας, μια μέθοδος μπορεί να είναι πιο χρήσιμη σε εσάς από την άλλη. Εάν η πρώτη σας επιλογή δεν λειτουργεί μεταβείτε σε άλλη επιλογή

Τα σκυλιά δεν είναι μόνο πολύ έξυπνα. (Όχι όλοι…), αλλά δεν είναι όλες οι συμπεριφορές ίδιες σε κάθε περίπτωση. Αν και τα απωθητικά και τα αποτρεπτικά λειτουργούν καλά για μερικούς ανθρώπους. Αλλά μπορεί να μην λειτουργεί για μερικούς ανθρώπους. Μην αποθαρρύνεστε λοιπόν αν το πρώτο πράγμα που θα δοκιμάσετε δεν έχει αποτέλεσμα.

Ποια από τις παρακάτω μεθόδους έχετε δοκιμάσει και ποια λειτούργησε καλύτερα για εσάς; Μοιραστείτε την ιστορία σας παρακάτω!

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *