5 Amazing Plants That Repel Snakes

Αν και τα φίδια μπορούν να κάνουν μοναδικά κατοικίδια. Αλλά μπορεί επίσης να είναι παράσιτα έξω από αυτό το περιβάλλον. Μπορούν να δαγκώσουν επώδυνα. Μπορούν να ενοχλήσουν το κατοικίδιό σας. Και τείνουν να είναι ενοχλητικοί εάν εισέλθουν στην ιδιοκτησία σας.

Εξαιτίας αυτού, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χρειαστεί να βεβαιωθείτε ότι η γη σας είναι απαλλαγμένη από φίδια. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε αυτό. Και κάποιες μέθοδοι είναι πιο ανθρώπινες από άλλες.

Για παράδειγμα, αν και είναι διαθέσιμα απωθητικά φιδιών Αλλά μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε πιο ανθρώπινες μεθόδους για να κρατήσετε τα φίδια μακριά από το καταφύγιό σας. Ένας τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να φυτέψετε φυτά που έχουν φυσικές απωθητικές ιδιότητες φιδιών.

Τα φίδια είναι εκπληκτικά ευαίσθητα πλάσματα και δεν τους αρέσει να πλησιάζουν φυτά με έντονη οσμή. Σας βοηθά να διατηρήσετε τον κήπο σας χωρίς φίδια

απωθεί τα φίδια χρησιμοποιώντας φυτά

Γιατί στα φίδια δεν αρέσουν οι έντονες και δυσάρεστες μυρωδιές. Επομένως, δεν τους αρέσει να βρίσκονται κοντά σε χλοοτάπητες με πολλά φυτά με έντονη μυρωδιά.

Το μόνο ερώτημα που μένει είναι Ποια φυτά κάνουν τα φίδια να μυρίζουν; Δυστυχώς, η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι λίγο περίπλοκη.

Με απλά λόγια, στα φίδια δεν αρέσουν οι ξένες και δυσάρεστες μυρωδιές, αλλά αυτό σημαίνει ότι αν ένα φίδι γεννηθεί πάνω σε ένα κρεμμύδι, Τα κρεμμυδόχορτα (που τείνουν να έχουν πολύ έντονη οσμή) θα συνδέσουν τη μυρωδιά των κρεμμυδιών με το «σπίτι», κάνοντας το κρεμμυδόχορτο μια ιδιότητα που δεν αγαπήθηκε.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε αρκετή έρευνα για να μάθετε ποια φυτά απωθητικά φιδιών είναι πιο αποτελεσματικά για εσάς.

Αυτό περιλαμβάνει να κάνετε μια γρήγορη δοκιμή για να δείτε εάν αυτά τα φυτά είναι κοινά στην περιοχή σας και αναπτύσσονται στην άγρια ​​φύση γύρω από την ιδιοκτησία σας.

Χρειάζεται χρόνος και προσπάθεια για να επιλέξετε τα καλύτερα φυτά για να κρατήσετε τα φίδια έξω από τον κήπο σας. Θα είστε σίγουροι ότι η μέθοδός σας θα είναι επιτυχής στην αποτροπή της εισόδου φιδιών στο σπίτι σας.

Τουλάχιστον ένα είδος φυτού που δεν αρέσει στα φίδια πιθανότατα αναπτύσσεται στην αυλή σας.

Επιλέγοντας τα σωστά φυτά για τη δουλειά

Εδώ, θα χρειαστεί να κάνετε μια μικρή έρευνα σχετικά με τα φυτά που είναι κοινά στην περιοχή σας. Αυτό διασφαλίζει ότι τα φίδια δεν θα αγνοήσουν τα μέτρα πρόληψης φιδιών που λαμβάνετε.

Θα πρέπει επίσης να έχετε κατά νου ότι όσο περισσότερα φυτά επιλέξετε, τόσο το καλύτερο. Όσο καλύτερα χτίζεις εμπόδια.

Για παράδειγμα, το ακίνητο με κρεμμύδι-γρασίδι θα κάνει πολύ καλή δουλειά στην απώθηση των φιδιών. Θα είστε καλύτερα σε θέση να απωθήσετε τα φίδια που δεν τους αρέσει η μυρωδιά των κρεμμυδιών.

Όσο περισσότερο φροντίζετε τα φυτά Όσα περισσότερα φίδια μπορείτε να κρατήσετε έξω από την ιδιοκτησία σας.

Να θυμάστε ότι κανένα φυτό δεν μπορεί να απωθήσει όλα τα φίδια, ενώ πολλοί άνθρωποι θέλουν μια απλή λύση για τα πάντα. Αλλά θα χρειαστούν κάποιες δοκιμές και λάθη για να δείτε ποια φυτά θα λειτουργήσουν ενάντια στους τύπους φιδιών που μολύνουν τον κήπο σας.

Αυτό είναι ένα από τα πολλά Ο λόγος που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν διαφορετικούς τύπους φυτών μαζί για τη δημιουργία ενός φραγμού για την πρόληψη των φιδιών Γιατί έχει περισσότερες πιθανότητες να απωθήσει πολλά φίδια παρά το εμπόδιο από ένα μόνο δέντρο.

1 – Κατιφές

Οι κατιφέδες είναι τα καλύτερα φυτά για να απωθήσουν τα φίδια. Δεν προσθέτει μόνο χρώμα στο γκαζόν σας. αλλά χρησιμεύει και στην πρόληψη διαφόρων παρασίτων Εξαιρετικό επίσης

Αν δεν θέλετε αδέσποτα ζώα στην ιδιοκτησία σας Οι κατιφέδες κάνουν επίσης εξαιρετική άμυνα εναντίον τους.

Ο λόγος που οι κατιφέδες είναι τόσο καλό απωθητικό των φιδιών είναι επειδή έχουν μια απίστευτα έντονη μυρωδιά που δεν αρέσει στα περισσότερα ζώα. γιατί οι ρίζες θα μεγαλώσουν γρήγορα και οι ρίζες βγάζουν έντονη δυσοσμία.

Αν και αυτό το δέντρο είναι μια κρυψώνα για ποντίκια. Αλλά είναι ένα φυσικό θήραμα των φιδιών. Η έντονη μυρωδιά τους εμποδίζει να φωλιάσουν κοντά στα δέντρα για αρκετή ώρα.

Για έναν κομψό και αποτελεσματικό τρόπο να κρατάτε μακριά τα φίδια και άλλα πλάσματα. μακριά από το κατάλυμά σας Οι κατιφέδες είναι τέλεια φυτά.

2 – γλώσσα της πεθεράς

φυτό φιδιού

Η γλώσσα της πεθεράς είναι ελαφρώς διαφορετική από τα περισσότερα φυτά εδώ. Αντί να μυρίσετε το φίδι με έντονη μυρωδιά Αντίθετα, αυτά τα δέντρα εμπόδισαν τα φίδια με τα μάτια τους.

Με απλά λόγια, στο φίδι δεν αρέσει η όψη της γλώσσας της πεθεράς.

σε συνδυασμό με άλλα φυτά Η γλώσσα της πεθεράς παρέχει ένα προστατευτικό φράγμα ενάντια στις πολλαπλές αισθήσεις που εμποδίζει τα φίδια να ενδιαφερθούν υπερβολικά για τα υπάρχοντά σας.

Τα καλά νέα για αυτό το φυτό είναι ότι δεν είναι ιδιαίτερα υψηλή συντήρηση. τι πραγματικά πρέπει να κάνετε Είναι να ποτίζετε τα φυτά 3 φορές την εβδομάδα και τα φυτά θα συνεχίσουν να αναπτύσσονται. μέχρι να σταματήσετε να το φροντίζετε

Μπορείτε επίσης να πολλαπλασιαστείτε από φυτά ξενιστές. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αποτελεσματικά εμπόδια από ένα μόνο φυτό, ωστόσο, εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο Θα πρέπει να φροντίσετε να δώσετε root περίπου τρεις μήνες για να χτίσετε το σύστημα.

Για τους περισσότερους ζεστούς εξωτερικούς χώρους Η γλώσσα της πεθεράς είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εμποδίσετε τα φίδια να ενδιαφερθούν για τη γη σας. και με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε την προστασία που εργάζεστε.

3 – Λεμόνι

λεμόνι

Μπορεί επίσης να θέλετε να εξετάσετε τη φύτευση λεμονόχορτου καθώς το άρωμα είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να κρατήσετε τα φίδια μακριά από την ιδιοκτησία σας.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το λεμονόχορτο είναι ένα είδος χόρτου με έντονο άρωμα εσπεριδοειδών. Τα φίδια μισούν αυτό το άρωμα εσπεριδοειδών. Εδώ είναι ένας άλλος απλός και κομψός τρόπος για να κρατήσετε τα φίδια έξω από την αυλή σας.

Αυτό που κάνει αυτό το φυτό τόσο ξεχωριστό είναι ότι μπορεί να απωθήσει πολλά έντομα που κανείς άλλος δεν θέλει να αντιμετωπίσει. συμπεριλαμβανομένων των κροτώνων και των κουνουπιών Η σιτρονέλλα είναι ένα υποπροϊόν του λεμονόχορτου και είναι ένα από τα πιο κοινά φυσικά απωθητικά κουνουπιών.

Αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι ο κήπος σας είναι απαλλαγμένος από ζωύφια και φίδια. Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να φυτέψετε λεμονόχορτο.

Για να γίνει το λεμονόχορτο ακόμα καλύτερο, εύκολο στη φροντίδα και ανθεκτικό στην ξηρασία. Μπορεί να είναι ένα από τα καλύτερα φυτά που μπορείτε να βρείτε σε άνυδρες περιοχές, ειδικά το καλοκαίρι. Για να αποτρέψετε τα φίδια, τα τσιμπούρια και τα κουνούπια να μολύνουν την ιδιοκτησία σας.

4 – Κρεμμύδια

Σπείρετε κρεμμύδια στο έδαφος.

όπως πολλοί Τα κρεμμύδια είναι γνωστά για την έντονη και χαρακτηριστική μυρωδιά τους. Αν στους ανθρώπους δεν αρέσει η μυρωδιά των κρεμμυδιών Ούτε στα φίδια αρέσει.

στην πραγματικότητα Κάποιοι υποστηρίζουν ότι το άρωμα του φιδιού είναι τόσο δυνατό που μπορεί να αποσπά την προσοχή. Αυτό σημαίνει ότι επιλέγετε να προσθέσετε κρεμμύδια στον αριθμό των φυτών που χρησιμοποιείτε για να κρατάτε τα φίδια έξω από το σπίτι σας. Κατασκευάζετε μια πολύπλευρη συσκευή αδιάβροχη.

Τα κρεμμύδια, αν και μπορεί να φαίνονται μη ελκυστικά στην αυλή σας, είναι χρήσιμα με την έννοια ότι μπορείτε να τα μαζέψετε αργότερα μέσα στο έτος.

Θυμηθείτε, θα χρειαστεί να φυτέψετε νέα κρεμμύδια εάν θέλετε να διατηρήσετε τα οφέλη του να μην έχετε φίδια στη γη σας. Αλλά είναι πάντα καλό να έχετε φυτά που είναι καλά και για εσάς.

5 – Σκόρδο

Οι μίσχοι του σκόρδου θα μεγαλώσουν.

Το σχοινόπρασο και το σχοινόπρασο κάνουν την ίδια δουλειά με το να κρατούν τα φίδια έξω από τον κήπο.Ωστόσο, πολλοί υποστηρίζουν ότι το σχοινόπρασο είναι ισχυρότερο από τα δύο.

Αν θέλετε να είστε σίγουροι ότι τα φίδια δεν θα πειράζουν να μπουν στο σπίτι σας. Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να φυτέψετε σκόρδο γύρω του. Εμβέλεια της ιδιοκτησίας σας Αυτή η ευκαιρία θα βοηθήσει επίσης στην απώθηση ζώων και εντόμων.

Αυτό που κάνει το σκόρδο να διαφέρει από τις άλλες σκελίδες είναι ότι έχει λιπαρά υπολείμματα. Αν ένα φίδι προσπαθήσει να συρθεί πάνω σε μια σκελίδα σκόρδο Θα αρπάξει τα κομμάτια του σκόρδου και θα λειτουργήσει σαν σπρέι πιπεριού στο φίδι.

Οποιοδήποτε φίδι επιχειρήσει να μπει στο σπίτι σας θα αποτραπεί αμέσως από το να το κάνει. ειδικά αν καλλιεργείτε κρεμμύδια

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *