Aether & Aether 2 Minecraft Mod – 1.7.10 / 1.12.2

Αιθέρας Ένα mod για το Minecraft που προσθέτει μια νέα διάσταση στον ουρανό και τα σύννεφα. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι τα μεγάλα πλωτά νησιά και οι σχηματισμοί αερονέφωσης. Το mod προσθέτει πολλά νέα πλάσματα, αντικείμενα και μονάδες.

Τι είναι το Ether Mod;

Ο Αιθέρας στο Minecraft

Σε Αιθέρας, τα κανονικά εργαλεία είναι πολύ λιγότερο αποτελεσματικά, πρέπει να ξεκινήσετε τη συγκομιδή κορμών skyroot χρησιμοποιώντας τα χέρια σας για να αφαιρέσετε μπλοκ αιθέρα, κάτι που είναι πιο γρήγορο από τη χρήση εργαλείων διαμαντιού. Οι συνηθισμένοι πυρσοί και η φωτιά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στον αιθέρα, αν και το νερό που προέρχεται από τον συνηθισμένο κόσμο λειτουργεί καλά. Επομένως, περιορίζεστε στη χρήση αντικειμένων και εργαλείων από τον Ether.

Όταν πέφτεις από ένα ιπτάμενο νησί, στο κλασικό Αιθέρας mod Δεν πέφτεις στο κενό, αλλά αφήνεις τον αιθέρα και εμφανίζεσαι πάνω από την αρχική σου πύλη στον κανονικό κόσμο, και στο mod ether 2 επιστρέφεις στο φυλάκιο. Η πτώση από τον αιθέρα μπορεί να αποφευχθεί χρησιμοποιώντας αντικείμενα ή πλάσματα ειδικά για αυτή τη διάσταση που δεν προκαλούν ζημιά από πτώση. Ο αιθέρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ταξιδέψει γρήγορα στον υπερκόσμο (σαν δίχτυ).

Ether Portal Minecraft
Μια δημοφιλής πύλη στην αρχική έκδοση του Mod Aether. Το Crafting δεν λειτούργησε από τον Aether II.

Διάσπαρτα σε όλο τον αιθέρα υπάρχουν πολλά «θόλος» (χάλκινο, ασήμι, χρυσό). Κάθε ένα από αυτά έχει αφεντικά, ειδικά πλάσματα και δομές. Μόλις ηττηθούν τα αφεντικά, υπάρχει συνήθως μια ειδική ανταμοιβή σε ένα πέτρινο σεντούκι που μπορεί να ανοίξει μόνο από το κλειδί που ρίχνει κάθε αφεντικό αφού το νικήσει.

  • Το Bronze Dungeon φιλοξενεί φρουρούς και φυλάσσεται από τον Slider, ένα πλάσμα που γεννήθηκε από καθαρή πέτρα. Αναζητήστε κρυφές σήραγγες στα νησιά και προετοιμαστείτε με τον καλύτερο εξοπλισμό που μπορείτε!
  • Το Silver Dungeon είναι ο υπέροχος ναός των Βαλκυριών. Προκαλέστε τους Ιππότες του Τάγματος της Βαλκυρίας και, αν είστε άξιοι, πολεμήστε τη Βασίλισσα της Βαλκυρίας. Χρησιμοποιήστε κάθε δυνατό εργαλείο και τέχνασμα για να νικήσετε αυτόν τον αρχαίο πολεμιστή.
  • Το σπάνιο Golden Keep περιέχει το Πνεύμα του Ήλιου, ένα αιώνιο ον από καθαρή φωτιά και ενέργεια. Είναι ο Θεός Ήλιος και πρέπει να τον πείσετε να δώσει προσοχή σε ένα πλάσμα σαν εσάς. Αλλά λέγεται ότι φυλάει μερικούς από τους καλύτερους θησαυρούς στον αιθέρα.

Αιθέρας 2

Το The Aether II: Origin of the Void είναι μια συνέχεια του The Aether, που λαμβάνει χώρα κυρίως στη Διάσταση του Αιθέρα. Το mod είναι μια πλήρης αναμόρφωση του αρχικού mod και περιλαμβάνει μια ποικιλία από ενδιαφέροντα νέα χαρακτηριστικά. Τόσο το The Aether 2 όσο και το The Aether είναι ξεχωριστά mods και είναι διαθέσιμα για λήψη ξεχωριστά.

Ενημέρωση Aether 2 Highlands

Η ενημέρωση Highlands είναι μια σημαντική ενημέρωση για το mod Ether II. Επικεντρώνεται κυρίως στην προσθήκη πολλών νέων βιοϊωμάτων και στη δημιουργία νησιωτικού εδάφους, αλλά περιλαμβάνει επίσης χωριά αγγέλων NPC, γενετική moa και πολλά άλλα.

Αιθέρας & Αιθέρας 2

Περιεχόμενο Ether mod

ο Αιθέρας mod Πολύ πλούσιο σε περιεχόμενο. Αυτό το άρθρο δεν είναι εξαντλητικό. Για να μάθετε όλο το περιεχόμενο του mod, επισκεφτείτε το wiki του mod ether και αναζητήστε τα αγαπημένα σας στην καρτέλα “Περιεχόμενα”.

Διάσταση Αιθέρα

Ο Αιθέρας είναι η κύρια διάσταση του Ether Mod. Όπως όλες οι διαστάσεις, ο αιθέρας μπορεί να δημιουργηθεί άπειρα. Οι πύλες αιθέρα στον κανονικό κόσμο μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τηλεμεταφορά στον αιθέρα.

Πώς να μπείτε στον αιθέρα;

Για να μεταβείτε στο Ether, πρέπει να δημιουργήσετε ένα Ether Portal, υπάρχουν 2 τρόποι να το σχεδιάσετε ανάλογα με την έκδοση του mod που παίζετε.

Εάν παίζετε με το Mod Aether 2, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα Aether Portal με πέτρινα και σιδερένια ligot. Μόλις δημιουργηθεί η πύλη, τοποθετήστε την στο έδαφος, κάντε δεξί κλικ πάνω της και πληκτρολογήστε Ether:

Πύλη Craft Ether
Κατασκευή της Πύλης Αιθέρα

Εάν παίζετε με τη λειτουργία Classic Ether, δημιουργήστε μια πύλη Ether με Light Stone και βάλτε νερό στη μέση με έναν κουβά νερό:

Old Craft Ether Portal
Portal to Ether με mod παλιά έκδοση.

Μπλοκ

Τα μπλοκ του αιθέρα έχουν πολλές ιδιότητες. Μερικά μπλοκ είναι διαφανή, όπως το γυαλί quixoil. Άλλες μονάδες εκπέμπουν φως όπως οι φακοί αμβροσίου. Ακολουθούν τους ίδιους κανόνες με τα μπλοκ Minecraft: είναι όλα περίπου ένα μέτρο ύψος, αγνοούν τη βαρύτητα και έχουν υφές 16×16. Ορισμένα μπλοκ έχουν μοναδικές ιδιότητες, όπως τα μπλοκ από ζαχαροκάλαμο που επιβραδύνουν τον παίκτη όταν εκτίθεται στη βροχή ή η αντίστροφη βαρύτητα, όπως το Gravit Ore.

Μπλοκ αιθέρα
Επισκόπηση των μονάδων Ether Mod

Οι τύποι μπλοκ που βασίζονται στο δημιουργικό μενού του Aether είναι το Landscape Blocks, Construction Blocks, Decorative Blocks, Utility Blocks, Theranic Blocks και Miscellaneous Blocks.

είδη

Ορισμένα αντικείμενα στον Ether συνοδεύονται από έκδοση λειτουργικής μονάδας ή οντότητας που μπορεί να τοποθετηθεί στον κόσμο. Σε αντίθεση με τις λειτουργικές μονάδες, που χρησιμοποιούν αναγνωριστικά μπλοκ, τα αντικείμενα χρησιμοποιούν αναγνωριστικά αντικειμένων.

Είδη, τρόφιμα, αναλώσιμα, εργαλεία, όπλα, πανοπλίες και άλλα είδη είναι οι τύποι αντικειμένων που βασίζονται στο δημιουργικό μενού του Aether.

Συμμορία

Ανάλογα με το επίπεδο φωτός και άλλα κριτήρια, τα συμπλέγματα αιθέρα εμφανίζονται με διαφορετικούς τρόπους. Πολλοί τύποι ειδών εμφανίζονται συχνά σε ομάδες του ίδιου είδους. Οι οργανισμοί δεν μπορούν να εμφανιστούν σε ημιμπλοκ όπως αδιαφανή μπλοκ, νερό (εκτός από υδρόβιους οργανισμούς), λάβα ή στρώματα.

Τα πλάσματα μπορούν να γεννηθούν δημιουργικά μέσω αυγών ή μέσω της εντολής /summon.

Οι όχλοι γενικά συμπεριφέρονται σαν παίκτες επειδή υπόκεινται στους νόμους της φυσικής και μπορεί να πληγωθούν από πολλές πηγές ζημιάς που μπορεί να βλάψουν έναν παίκτη. Ωστόσο, ορισμένα πλάσματα έχουν ανοσία σε ζημιές και/ή επιπτώσεις.

Τα παθητικά πλάσματα που θα συναντήσετε περιλαμβάνουν τα Airbunny, Airwhale, Carrion, Sprout, Girrit, Glactrix, Glitterwing και Sheeppuff. Ουδέτερα Πλάσματα: Μπαρουκάι, Μόα και Ταγκόρ. Invasion Gang: Aegor Plant Cockatrice, Sweat, Tempest, Valk και Zephyr. Τέλος τα NPC: Edison, Necromancer, Josedia και Mysterious Figure.

βιώματα

Τα Biomes είναι ένα χαρακτηριστικό του Aether II. Κάθε βίωμα έχει τη δική του πανίδα και χλωρίδα, και συχνά το δικό του κλίμα και οικοσύστημα. Θα βρείτε: Highlands (το κύριο βίωμα στο οποίο θα εμφανιστείτε)

Διαγράμματα λειτουργίας Ether

Φυλάκιο Αιθέρα
Η πρώτη ενημέρωση του Aether II – το Highlands Update – λαμβάνει χώρα στην εκτεταμένη ήπειρο των Highlands. Τα γνωστά και νέα χαρακτηριστικά του εδάφους και οι βελτιωμένες δομές και η δημιουργία σπηλαίων κάνουν τον κόσμο του Ether πιο ζωντανό από ποτέ.
Όπλα Αιθέρας 2
Εισήχθησαν νέες μηχανικές μάχης ειδικά για όπλα στο Aether II. Κάθε νέο όπλο προκαλεί έναν από τους τρεις νέους τύπους ζημιών. Μάθετε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία των πλασμάτων και επιλέξτε το κατάλληλο όπλο για τον αγώνα.
Cave Ether 2
Το Aether II διαθέτει πλέον μεγαλύτερα συστήματα σπηλαίων για να κάνει την εξερεύνηση και την εξόρυξη πιο ελκυστική! Σύντομα, θα υπάρχουν ακόμη και μοναδικά πλάσματα σπηλαίων που θα κάνουν την εξερεύνηση πιο επικίνδυνη! Όσο πιο βαθιά πας, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος, αλλά και τόσο μεγαλύτερη η ανταμοιβή.

Κατεβάστε το Ether and Ether 2

Υπάρχουν δύο εκδόσεις του mod, συνιστούμε να παίξετε την έκδοση Aether 2 γιατί είναι πιο ολοκληρωμένη και έχει περισσότερα μπλοκ και mobs.

Κατεβάστε τη σωστή έκδοση του Minecraft Forge και δείτε το σεμινάριο μας για να εγκαταστήσετε ένα mod.

Το Minecraft έχει Ether;

Όχι, ο αιθέρας είναι μια διάσταση που προστέθηκε από το mod ether. Αυτό δεν είναι διαθέσιμο στην έκδοση vanilla του Minecraft χωρίς το mod.

Γιατί ο Ether δεν είναι στο Minecraft;

Ο δημιουργός του Aether επιβεβαίωσε ότι το Minecraft δεν θα συμπεριληφθεί στη βανίλια, καθώς η Mojang προσπαθεί να προσθέσει μοναδικό περιεχόμενο στο παιχνίδι αντί για υπάρχον περιεχόμενο.

Πώς να βγείτε από τον αιθέρα στο Minecraft;

Μπορείτε να βγείτε από το Ether μέσω της πύλης Ether. Ωστόσο, υπάρχει ένας άλλος τρόπος: πηδώντας από τα ιπτάμενα νησιά στο κενό. Αντί να πέσεις στο κενό και να πεθάνεις σαν ένα τέλος, θα καταλήξεις στον κανονικό κόσμο.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στον Ether στο Minecraft χωρίς mods;

Η είσοδος στον αιθέρα χωρίς τη χρήση mods είναι απλά αδύνατο.

Leave a Comment