Minecraft Forge – Λήψη και εγκατάσταση: 1.7.10 / 1.12.2 / 1.16.5 / 1.17.1 / 1.18.2 / 1.19.1

Το Minecraft Forge είναι ένα πολύ απλό εργαλείο (Modding API) που διευκολύνει την εγκατάσταση mods που βελτιώνουν το παιχνίδι της Minecraft Java Edition.

Αρχικά δημιουργήθηκε το 2011 από τον προγραμματιστή Spacedot, το Forge έχει γίνει με την πάροδο του χρόνου ένα από τα πιο χρησιμοποιούμενα εργαλεία στην κοινότητα του Minecraft παγκοσμίως. Θα σας καθοδηγήσουμε στα βήματα για να κατανοήσετε πώς να κάνετε λήψη και εγκατάσταση Minecraft Forge.

Παρουσιάζουμε το Minecraft Forge

Από τη συγχώνευση των FML (Modify Mod Loader) και Forge, η εγκατάσταση mods για αρχάριους έχει απλοποιηθεί πολύ. Χάρη στο Spaceload, που δημιούργησε το Forge, μπορείτε να απολαύσετε περισσότερο περιεχόμενο στους διακομιστές Minecraft και Minecraft για πολλούς παίκτες (Κλασικός διακομιστής Minecraft).

Πριν από τη δημιουργία αυτού του καταπληκτικού εργαλείου, ήταν απαραίτητο να εγκαταστήσετε χειροκίνητα mods (αυτά ονομάζονταν “vanilla mods”), αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ότι τα περισσότερα από αυτά ήταν ασύμβατα μεταξύ τους και ο Mojang, εκείνη την εποχή, δεν έκανε τίποτα για να το απλοποιήσει . Στην πραγματικότητα, αν έχετε εγκαταστήσει πάρα πολλά mods, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το Minecraft να κολλήσει και να αναγκαστείτε να εγκαταστήσετε ξανά το Minecraft διαγράφοντας όλα τα mods σας για να αποφύγετε τη λήψη του μηνύματος σφάλματος.

Εδώ, στο μενού “Mod”, μπορείτε να δείτε ότι αρκετά στοιχεία έχουν εγκατασταθεί με επιτυχία.

εμφάνιση

Η Spacedot είχε την ιδέα να δημιουργήσει το Forge δημιουργώντας ένα mod που θα επέτρεπε την προσθήκη λαδιού στο Minecraft. Για να το κάνουμε πιο απλό, ένας άλλος modder που ήθελε να προσθέσει ένα υγρό χρησιμοποιώντας μια σφραγίδα αποφάσισε να δημιουργήσει ένα συμβατό API προσθέτοντας πολλές λειτουργίες μεταξύ τους για να αποφύγει τις συγκρούσεις με τον δικό του κώδικα.

Πολλά χαρακτηριστικά

Σήμερα, όποιος έχει βασικές γνώσεις δημιουργίας mod μπορεί να δημιουργήσει mods συμβατά με το Forge και όλες τις άλλες δημιουργίες modders. Το Forge έχει πολλά πρόσθετα χαρακτηριστικά που είναι πολύ πρακτικά:

  • Υποστήριξη σχέσεων ή εξαρτήσεων μεταξύ τρόπων. Ορισμένα mod απαιτούν την εγκατάσταση ενός άλλου mod από το οποίο εξαρτώνται, Σιδηρουργείο Μπορω να σου πω.
  • Ενημέρωση εργαλείου ελέγχου. Γνωρίζετε ότι μια ενημέρωση για ένα mod είναι διαθέσιμη όταν εμφανίζεται ένα σμαραγδί δίπλα σε ένα εγκατεστημένο mod.
  • Η διαχείριση των αναγνωριστικών γίνεται αυτόματα. Ο Mojang πρόσθεσε ένα μητρώο στο Minecraft στην έκδοση 1.7.10. Για να επωφεληθεί από αυτό, το Forge καταχωρεί αυτόματα ένα όνομα για κάθε νέα λειτουργική μονάδα που είναι ενσωματωμένη από ένα mod για τον έλεγχο των διενέξεων.

Σήμερα εσύ Κατεβάστε το Forge, Ξεκινήστε το Minecraft σύροντας τα mods στον σωστό φάκελο και μπορείτε να το απολαύσετε χωρίς κανένα πρόβλημα! Η διαμόρφωση είναι εύκολη, απλώς κατεβάστε ένα απλό πρόγραμμα εγκατάστασης και τελειώσατε! Θα σας καθοδηγήσουμε στα διάφορα βήματα.

Κατεβάστε το Minecraft Forge

Το πρώτο βήμα είναι να κατεβάσετε τη σωστή έκδοση του Forge με βάση την έκδοση του Minecraft που χρησιμοποιείτε για να παίξετε.

Όλοι οι παρακάτω σύνδεσμοι παρέχονται στον επίσημο ιστότοπο. Εκεί μπορείτε να βρείτε την πιο πρόσφατη έκδοση που είναι διαθέσιμη μέχρι σήμερα και το πρόγραμμα προστασίας από ιούς δεν πρέπει να ανιχνεύει ψευδώς θετικά στοιχεία.

Επισκεπτόμενοι τον επίσημο ιστότοπο του Minecraft Forge, μπορείτε να κατεβάσετε ένα αρχείο, άλλες εκδόσεις του Forge και μια ολοκληρωμένη σουίτα επιτραπέζιων υπολογιστών. Στα αριστερά (1) επιλέξτε την έκδοση του Minecraft που παίζετε και μετά επιλέξτε αυτή που θέλετε να κατεβάσετε (2) :

Κατεβάστε το Minecraft Forge από την επίσημη ιστοσελίδα
Βήματα για λήψη Minecraft Forge Από την επίσημη ιστοσελίδα

Εγκαταστήστε το Minecraft Forge

Μόλις κάνετε λήψη Minecraft Forge και το mod που θέλετε να εγκαταστήσετε, πρέπει ακόμα να εκκινήσετε το εκτελέσιμο Forge και να εγκαταστήσετε ένα mod. Παρακάτω είναι τα βήματα για να εγκαταστήσετε το Forge στο Minecraft.

Πώς να εγκαταστήσετε εύκολα το Forge στο Minecraft:

Συνολικός χρόνος: 3 λεπτά

Κατεβάστε τη σωστή έκδοση του Forge από έναν από τους παραπάνω συνδέσμους

Αυτοί είναι σύνδεσμοι προς τον επίσημο ιστότοπο του Forge

Εκτελέστε το ληφθέν αρχείο .jar (πρέπει να έχετε εγκαταστήσει την Java)

Θα πρέπει να ονομάζεται minecraftforge-installer-.[versionOfMinecraft]-[versionOfForge].δοχείο

Ανοίγει ένα παράθυρο, κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.

Η διαδρομή εγκατάστασης για το Forge επιλέγεται αυτόματα.

Εκτελέστε το Minecraft Launcher

Από την επιφάνεια εργασίας ή τη συντόμευση

Επιλέξτε το προφίλ Forge στον εκκινητή

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Αναπαραγωγή”.

Εάν το εγκαταστήσατε σωστά, πληροφορίες για το Minecraft Forge θα εμφανιστούν στην κάτω αριστερή γωνία του παιχνιδιού.

Μπορείτε να απολαύσετε τα mods σας στο Minecraft!

Ερωτήσεις και απαντήσεις για το Minecraft Forge

🛠️ Τι είναι το Minecraft Forge;

Το Forge είναι ένα εργαλείο για την εγκατάσταση mods για το Minecraft Java.

🛠️ Πώς να κατεβάσετε το Minecraft Forge;

Μπορείτε να κατεβάσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του Forge από τον ιστότοπό μας.

🛠️ Πώς να εγκαταστήσετε το Minecraft Forge;

Αφού το κατεβάσετε, ξεκινήστε το εκτελέσιμο αρχείο και η εγκατάσταση θα είναι αυτόματη. Το Minecraft πρέπει να ξεκινήσει για να δει εγκατεστημένο το Forge. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό ελεύθερο χώρο στο δίσκο.

🛠️ Με ποιες εκδόσεις του Minecraft είναι συμβατό το Forge;

Μέχρι σήμερα, το Forge είναι συμβατό με τις ακόλουθες εκδόσεις του Minecraft: 1.7.10, 1.8.9, 1.9.4, 1.10.2, 1.11.2, 1.12.2, 1.13.2, 1.14.4, 1.15.2, 1.16 .5, 1.17.1, 1.18.2 και 1.19.1

Leave a Comment