Pixelmon – Mod : 1.7.10 → 1.12.2

ο Pixelmon Reforged Ένα mod για το Minecraft είναι ένα mod που έχει εξελιχθεί τρομερά με την πάροδο του χρόνου. Δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 2012 με το απλό όνομα Pixelmon, και πέρασε μέσα από τις ορδές των mods στην αγορά. Απρόσμενα, The Pokemon Company Επειδή δεν τους άρεσε, το mod αφαιρέθηκε Άδεια Pokemon να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Παρά το αίτημα που ξεκίνησε από τους παίκτες για να ανατρέψουν την απόφασή τους από την εταιρεία πίσω από τα Pokemon, τίποτα δεν κινήθηκε.

Το 2017, μια ομάδα που ονομάζεται Blixel ανέλαβε με επιτυχία το έργο Pixelmon Reborn. Σήμερα, το mod έχει μετονομαστεί και είναι γνωστό Pixelmon Reforged. Οι προγραμματιστές του το ενημερώνουν συνεχώς μέσω επεκτάσεων (sitemods).

Χαρακτηριστικά του Pixelmon

Εδώ είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να θυμάστε σχετικά με αυτό το mod:

 • 800+ Pokemon
 • Σύστημα επίθεσης με περισσότερες από 500 κινήσεις (συμπεριλαμβανομένων των αλλαγών θέσης)
 • Προβολή παιχνιδιού των Pokemon και των επιπέδων τους
 • Λειτουργικό Pokédex
 • Δυνατότητα αναπαραγωγής σε λειτουργία πολλών παικτών
 • Σύστημα αποθήκευσης Pokemon
 • Evolution Stone
 • 3D animation για pokéballs και κινούμενα σχέδια λήψης
 • Όλα τα Pokémon είναι πλήρους μεγέθους από το επίσημο Pokédex
 • Δυνατότητα μάχης με πρωταθλητές Arena
 • Διατίθενται διάφοροι τύποι Pokeballs: Super Ball, Master, Love Ball και πολλά άλλα
 • Απολιθωμένη μηχανή που δίνει ζωή στα απολιθώματα

Εκπαίδευση Pixelmon

Ξεκινώντας

Μόλις εγκατασταθεί και κυκλοφορήσει το Pixelmon, μπορείτε επιτέλους να δείτε τα Pokemon στον κόσμο του Minecraft. Για να ξεκινήσετε, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου που σας προσκαλεί να επιλέξετε τον εκκινητή σας! Σε Pixelmon, κανένας δάσκαλος με περίεργη εμφάνιση δεν σου δίνει τα Pokemon σου. Μόλις επιλεγεί, το επιλεγμένο σας Pokemon θα εμφανιστεί στην καρτέλα της δικής σας ομάδας στην αριστερή πλευρά της οθόνης σας. Με προεπιλεγμένα στοιχεία ελέγχου, ω Σας επιτρέπει να αλλάξετε τον όγκο των πληροφοριών στη γραμμή στα αριστερά.

Τώρα στοχεύστε προς μία κατεύθυνση και πιέστε R Το Pokemon σας θα σταλεί μπροστά σας! Το Pokemon που στέλνετε δεν χρειάζεται να βρίσκεται στην πρώτη υποδοχή της καρτέλας. Εάν έχετε περισσότερα από ένα Pokemon, πατήστε Κουμπιά & ↓ για να μετακινήσετε τον επιλογέα Pokemon προς τα πάνω ή προς τα κάτω αντίστοιχα.

Τέλος πάντων, ας συνεχίσουμε τώρα, στον πόλεμο ! Η πρόκληση ενός Pokemon ή ενός Trainer σε μια μάχη είναι απλή: στοχεύστε την μπάλα σας στο Pokemon έτσι ώστε το Poké Ball να χτυπήσει τον αντίπαλο. Ακούγεται εύκολο; Αν στοχεύετε σε ένα γρήγορο ratata δεν θα είναι τόσο εύκολο!

Τώρα που βρίσκεστε στη μέση μιας μάχης, θα λάβετε μια λίστα με πιθανές αλληλεπιδράσεις στο κάτω μέρος της οθόνης σας, παρόμοια με αυτές στα αρχικά παιχνίδια Pokémon. Θα έχετε την επιλογή να πολεμήσετε, να χρησιμοποιήσετε ένα αντικείμενο από την τσάντα σας, να αλλάξετε Pokemon ή να τρέξετε μακριά. Η επιλογή μιας μάχης σας δίνει μια επιλογή κινήσεων για να πολεμήσετε με τον αντίπαλό σας, και αυτό είναι όλο.

Επιλογή Battle Pixelmon mod
Διεπαφή μάχης στο Pixelmon

εντολές

R : Στείλτε ένα Pokemon
↑ & ↓ ή [ & ] : Μετακινήστε το επιλεγμένο Pokemon στη διεπαφή:
φορτώστε pokemon, Κάντε δεξί κλικ πάνω του
W, μικρό, ΕΝΑ Και ρε : Επιτάχυνση, επιβράδυνση, αριστερά και δεξιά
Είμαι : Ανοίγει το Pokédex. Εάν ο παίκτης κοιτάζει ένα Pokémon, το Pokédex θα πάει απευθείας στην καταχώριση αυτού του Pokémon, το οποίο θα καταγραφεί ως “Seen” εάν δεν έχει προηγουμένως δει ή καταγραφεί.
σι : Ανοίξτε το GUI διαμόρφωσης Pixelmon.
Μπορείτε να αλλάξετε τα πλήκτρα στις “Επιλογές”, “Στοιχεία ελέγχου”.

Το πιάσιμο ενός Pokemon

Χρειάζεστε μπάλες για να πιάσετε Pokemon.

Πρώτα ξεσπάστε ένα αμόνι και ένα σφυρί:

Στη συνέχεια, φτιάξτε το πάνω και το κάτω μέρος του pokeball σας χρησιμοποιώντας το σίδερο από πάνω και κάτω μέρος (που βρίσκεται σε θάμνους):

Τώρα σταθείτε μπροστά σε ένα αμόνι με την άκρη της χειροτεχνίας σας στο χέρι, κάντε δεξί κλικ πάνω του και μετά σηκώστε το σφυρί σας και σφυρίξτε το αμόνι! Μόλις έχετε το “Poke Ball Lid” και τη “Iron Base”, μπορείτε να φτιάξετε το Pokeball σας με ένα πέτρινο κουμπί ως εξής:

Craft Pokéball 1

Πολεμήστε τα άγρια ​​Pokemon σε μια προσπάθεια να τα πιάσετε. Όπως και στο αρχικό παιχνίδι, η αποδυνάμωσή του αυξάνει τις πιθανότητές σας να πιάσετε ένα Pokemon. Τα Pokeballs μπορούν να πεταχτούν εκτός μάχης, αλλά πρέπει να στοχεύουν σε Pokémon. Εάν χάσετε τον στόχο σας, οι πιθανότητες είναι ότι η μπάλα θα σπάσει.

Υπάρχουν πολλά pokeballs που μπορούν να κατασκευαστούν με διαφορετικά μούρα, μπορείτε να δείτε όλες τις χειροτεχνίες στο επίσημο wiki

Pokéballs
Pokéballs στο Pixelmon

Προβολή των χαρακτηριστικών του Pokemon σας

Για να δείτε τις δυνατότητες του Pokemon σας, πατήστε “E” (προεπιλογή) για να ανοίξετε το απόθεμά σας. Δίπλα στον χαρακτήρα σας, θα δείτε 6 κενά που εμφανίζουν εικόνες του Pokemon σας.

Κάντε δεξί κλικ στο Pokémon που θέλετε να δείτε. Θα εμφανιστεί ένα γραφικό παράθυρο που σας επιτρέπει να επιλέξετε σύνοψη, επιθέσεις ή στατιστικά. Εάν κάνετε αριστερό κλικ σε αυτό που θέλετε να δείτε, θα εμφανιστεί μια άλλη γραφική διεπαφή που δείχνει τις πληροφορίες του Pokemon σας.

Χαρακτηριστικό pokemon pixelmon mod
Φιγούρες ενός Σαλαμέκ σε Pixelmon

Pokédex

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το pokédex για να αναζητήσετε πληροφορίες για τα Pokémon μετά από κάθε μάχη, και δείτε πώς να το κάνετε:

Θεραπεύει τα Pokemon σας

Για να θεραπεύσετε τα Pokemon σας, χρειάζεστε ένα Θεραπευτής Ή ένα κρεβάτι. Ένα κρεβάτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο τη νύχτα, οπότε α Θεραπευτής επιθυμητός. Μπορούν να βρεθούν στα κέντρα Pokemon που εμφανίζονται τυχαία στον κόσμο ή δημιουργούνται χρησιμοποιώντας την παρακάτω συνταγή:

Healer Pixelmon Mod 1
Healer Reset Pixelmon Mod 1

Δόση

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα φίλτρο για να θεραπεύσετε το pokemon σας, όλες οι συνταγές βρίσκονται στο wiki/φίλτρο.

Αποθήκευση Pokemon με υπολογιστή

Διασύνδεση PC Pixelmon mod
Διασύνδεση υπολογιστή

Θα χρειαστείτε έναν υπολογιστή για να αποθηκεύσετε τα Pokemon σας. Μπορείτε να τα βρείτε στα Pokemon Centers ή να τα δημιουργήσετε μόνοι σας.

Θα χρειαστείτε Πλάκες Αλουμινίου, για τις οποίες θα χρειαστεί να συλλέξετε μετάλλευμα βωξίτη μέσω της τεχνικής διάτρησης ή συλλέγοντάς το από άγρια ​​Pokemon.

Μόλις έχετε το ράβδο σας, τοποθετήστε το στο αμόνι και σφυρίξτε το για να πάρετε την πλάκα αλουμινίου για να φτιάξετε το PC.

Δημιουργήστε το Pokemon σας με μια πέτρα

Έχετε ένα Pokemon σαν τον Evoli; Αφού μαζέψετε εννέα κομμάτια, μπορείτε να τα μετατρέψετε σε πέτρα. Για να αποκτήσετε τα θραύσματα, θα πρέπει να βρείτε κάποιο βασικό πέτρινο μετάλλευμα στον κόσμο, το οποίο πρέπει να εξαγάγετε με μια αξίνα. Όταν έχετε μια πέτρα βάσης, βγάλτε τα Pokemon σας και χρησιμοποιήστε την πέτρα πάνω της.

Επίσημο Wiki Pixelmon

Δεν είναι δυνατό να παρέχουμε όλα τα στοιχεία του mod εδώ, το επίσημο wiki κάνει ήδη καλή δουλειά σε αυτό. Ακολουθούν σύνδεσμοι προς τις πιο σημαντικές σελίδες:

Διαγράμματα

Pixelmon Generation 8

Παίξτε Multiplayer στο Pixelax: Ένας καινοτόμος διακομιστής Minecraft Pokemon Survival! Σας περιμένουν!

Κατεβάστε το Pixelmon

Για να εκτελέσετε το Pixelmon, πρέπει να διαθέσετε τουλάχιστον 2 GB μνήμης RAM για το Minecraft, αν δεν ξέρετε πώς να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε το σεμινάριο μας: Διαθέστε περισσότερη μνήμη RAM για το Minecraft.

Δεν είναι όλες οι εκδόσεις του Pixelmon συμβατές με όλες τις εκδόσεις του Minecraft, δείτε τον παρακάτω πίνακα για συμβατότητα:

Minecraft Εκδοση Έκδοση Pixelmon
1.12.2 6.x & 7.x & 8.0
1.10.2 5.1.2
1.8.9 4.3.1
1.8 4.1.4
1.7.10 3.5.1

Θα χρειαστείτε το Minecraft Forge για να εκτελέσετε αυτό το mod.

📥 Κατεβάστε το Pixelmon Reforged 8.0 και κατεβάστε την προτεινόμενη έκδοση Forge [1.12.2 – 14.23.5.2854]
Μπορείτε να βρείτε άλλες εκδόσεις του mod για λήψη στον επίσημο ιστότοπο ή στο Kurzforge και στον οδηγό εγκατάστασης του Pixelmon στον διακομιστή. Δείτε επίσης το Pixelmon modpack.

Χάρτης για το Pixelmon Reforged

Περιπέτεια Johto & Kanto

Ένας πλήρης χάρτης που χρησιμοποιεί όλες τις δυνατότητες του Pixelmon για να αναδημιουργήσει την αρχική περιπέτεια Pokemon στο Johto και στο Kanto:

📥 Χάρτης Pixelmon Johto & Kanto

Γραφτονιά

Λήψη Graftonia Οι προγραμματιστές του Pixelmon δημιούργησαν έναν αναμορφωμένο χάρτη αποκλειστικά για παιχνίδι με το mod τους.

📥 Κατεβάστε το Graftonia

Ερωτήσεις και απαντήσεις για το Pixelmon

❓ Τι είναι το Pixelmon;

Το Pixelmon είναι ένα mod που παίρνει όλο το gameplay από τα παιχνίδια Pokemon και το προσθέτει στο Minecraft.

📱 Πώς να εγκαταστήσετε το Pixelmon σε Minecraft Windows 10, Κονσόλα ή Pocket (Bedrock);

Η έκδοση Bedrock του Minecraft δεν έχει Pixelmon. Εξαρτάται από το σφυρηλάτηση.

⚙️ Πώς να εγκαταστήσετε το Pixelmon στον διακομιστή;

Ακολουθήστε τον επίσημο οδηγό wiki: Εγκαταστήστε το Pixelmon στον διακομιστή Minecraft.

🟠 Πώς να κάνετε πόκεμπολ;

Θα χρειαστείτε μούρα, σίδερο, ένα κουμπί, ένα αμόνι και ένα σφυρί. Δείτε την πλήρη συνταγή στο site μας.

🍬 Πώς να φτιάξετε Super Candy (Σπάνια Καραμέλα);

Η λαχτάρα για σούπερ καραμέλα δεν είναι πλέον δυνατή στην τελευταία έκδοση. Μπορείτε να βρείτε κάποια λάφυρα από αφεντικά ή πωλητές.

Leave a Comment