Τα φυτά αράχνης χρησιμοποιούνται συχνά ως φυτά εσωτερικού χώρου, ωστόσο, μπορούν να τοποθετηθούν και σε εξωτερικούς χώρους στον κήπο σας.

Η συνολική εμφάνιση του φυτού αράχνης είναι τέλεια για συγκεκριμένους τύπους κήπων. Μπορεί να νομίζετε ότι η ανάπτυξη αράχνων σε εξωτερικούς χώρους θα φαινόταν υπέροχη στο σπίτι σας. Αλλά μπορεί να ανησυχείτε για τη φροντίδα τους σε εξωτερικούς χώρους.

Εάν είστε εξοικειωμένοι με τη φροντίδα των αράχνων σε εσωτερικούς χώρους. Μπορεί να ανησυχείτε για πιθανά προβλήματα όταν καλλιεργείτε αράχνες σε εξωτερικούς χώρους. Ευτυχώς, υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε τα φυτά να έχουν καλή απόδοση σε αυτό το περιβάλλον.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε σημαντικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να φροντίζετε τις αράχνες σε εξωτερικούς χώρους. Εάν αφιερώσετε χρόνο για να διαβάσετε αυτές τις συμβουλές. Θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε την επιτυχία πιο εύκολα.

συμβουλές ποτίσματος

Το πότισμα είναι το μόνο που χρειάζεστε για να ευδοκιμήσουν τα φυτά αράχνης. Αυτό ισχύει είτε καλλιεργείτε φυτά σε εσωτερικό είτε σε εξωτερικό χώρο.

Όταν αυτά τα φυτά ήταν νέα και ακόμα όρθια, Χρειάζονται πολύ υγρό χώμα. Θα πρέπει να ελέγχετε συχνά το φυτό αράχνη σας. για να δούμε πώς λειτουργεί Και μπορείτε να ποτίζετε αν χρειαστεί.

Κατεβείτε και νιώστε το χώμα να δείτε ποιες είναι οι συνθήκες. Μόλις στεγνώσει το πάνω χώμα, ήρθε η ώρα να ποτίσετε τα φυτά.

Είναι καλή ιδέα να ποτίζετε τα φυτά αράχνης σε εξωτερικούς χώρους μία φορά την εβδομάδα. Αλλά ελέγξτε το χώμα για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε υπερβεί τη θάλασσα. Να θυμάστε ότι το υπερβολικό πότισμα των φυτών είναι εξίσου κακό με τα φυτά. Το ίδιο καλό ή χειρότερο από το πότισμα των φυτών κάτω από το νερό

Δεδομένου ότι αυτή τη στιγμή φροντίζετε τα φυτά έξω. Είναι επομένως σημαντικό να ληφθεί υπόψη η ποσότητα της βροχόπτωσης. Προσπαθήστε να προσέχετε τι κάνετε για να μην κάνετε λάθος και θέσετε τα φυτά σας σε κίνδυνο.

Θα πρέπει επίσης να προσέχετε τον τύπο του νερού που χρησιμοποιείτε για να ποτίζετε το φυτό αράχνη σας. Το νερό της βροχής είναι καλό για τα φυτά. Αλλά θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα για το νερό που χρησιμοποιείτε για να ποτίζετε τα φυτά σας.

Βλέπετε, οι αράχνες είναι ευαίσθητες στις χημικές ουσίες στο νερό της βρύσης. Μπορούν να μολυνθούν όταν πίνετε νερό βρύσης που περιέχει φθόριο, χλώριο και άλλους ρύπους.

Η λύση είναι να βγείτε έξω και να αγοράσετε απεσταγμένο ή φιλτραρισμένο νερό για να ποτίσετε τα φυτά σας. Μια άλλη επιλογή που πρέπει να εξετάσετε είναι να αγοράσετε ένα φίλτρο για τη βρύση σας.

Μερικοί άνθρωποι αφήνουν το νερό της βρύσης να καθίσει για 24 ώρες πριν ποτίσουν τα φυτά. Χημικές ουσίες όπως το χλώριο θα εξαπλωθούν όταν αφεθούν σε εξωτερικούς χώρους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Αρκεί να το ξέρεις και να το θυμάσαι αυτό. Είναι ευκολότερο να έχετε καλά αποτελέσματα όταν ποτίζετε τα φυτά αράχνης σας. Μόλις εγκατασταθεί το φυτό αράχνης Δεν χρειάζεται να ποτίζετε τόσο συχνά. Αλλά θα πρέπει να διατηρείτε το έδαφος υγρό τον πρώτο χρόνο.

σκεφτείτε το έδαφος

Η σωστή προετοιμασία του εδάφους θα δώσει στο φυτό αράχνη σας τις καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας σε εξωτερικούς χώρους. Κατά τη φύτευση στο έδαφος, το έδαφος πρέπει να προετοιμαστεί εκ των προτέρων.

Τα φυτά αράχνης αποδίδουν καλύτερα όταν τους δίνεται καλά στραγγιζόμενο έδαφος. Το έδαφος πρέπει να είναι ελαφρώς όξινο για να αναπτυχθεί καλά το φυτό αράχνη.

Μπορείτε να αυξήσετε ελαφρώς την οξύτητα προετοιμάζοντας το χώμα και προσθέτοντας μερικά υλικά σε αυτό. Το έδαφος δεν χρειάζεται να είναι πολύ όξινο. Αλλά συνιστάται να είναι ελαφρώς υψηλότερο από το ουδέτερο.

Όταν έχεις το κατάλληλο χώμα Τα φυτά αράχνη μπορούν εύκολα να αποφύγουν προβλήματα αποστράγγισης και ποτίσματος. Όταν έχεις καλό χώμα σαν αυτό Είναι λιγότερο πιθανό να σκοτώσετε ή να καταστρέψετε κατά λάθος τα φυτά σας λόγω υπερβολικού ποτίσματος.

Πρέπει ακόμα να είσαι προσεκτικός. Αλλά το σωστό χώμα βοηθάει πολύ. Αφιερώστε χρόνο για να προετοιμαστείτε γιατί θα κάνει τη διαφορά.

την ανάγκη για ηλιακό φως

Προσέξτε το φως του ήλιου όταν καλλιεργείτε φυτά αράχνης σε εξωτερικούς χώρους. Εάν τοποθετήσετε αυτά τα φυτά σε μια ηλιόλουστη τοποθεσία, Θα υποστούν σοβαρά ηλιακά εγκαύματα.

Μια τοποθεσία όπου μπορείτε να απολαύσετε το φιλτραρισμένο ηλιακό φως είναι ιδανική για αυτά τα φυτά. Αυτά τα φυτά μπορούν επίσης να αναπτυχθούν σε μερική σκιά εάν αισθάνεστε άνετα να βρείτε ένα σημείο στην αυλή σας.

Προσπαθήστε να προσέχετε το άμεσο ηλιακό φως. Ακόμη και το πολύ απογευματινό ηλιακό φως μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στα φυτά.

Χρησιμοποιήστε το λίπασμα με φειδώ.

Το κομπόστ είναι καλό για τα φυτά αράχνης σας. Αλλά θα πρέπει να το χρησιμοποιείτε με φειδώ. Η χρήση πολλών λιπασμάτων μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά προβλήματα για τα φυτά.

Οι ειδικοί συνιστούν τη χρήση τους μαζί. Λίπασμα 10-10-10 για αυτά τα φυτά Μπορείτε να αποφύγετε τη λίπανση μία φορά το μήνα. Αλλά σε πολλούς ανθρώπους αρέσει να γονιμοποιούν φυτά αράχνης κάθε δύο μήνες.

Δεν χρειάζονται λιπάσματα για την καλλιέργεια φυτών αράχνης σε εξωτερικούς χώρους. Εάν ανησυχείτε μήπως κάνετε ένα χάος Μπορείτε να λάβετε προφυλάξεις και να αποφύγετε τη χρήση λιπασμάτων.

Η εφαρμογή του λιπάσματος είναι πολύ απλή. Αλλά θυμηθείτε να μην το χρησιμοποιείτε πολύ συχνά. Αρκεί να ακολουθήσετε τις βασικές οδηγίες που συνοδεύουν το λίπασμα. Όλα ειναι καλά

θεραπεία φυτών για παράσιτα

Τα παράσιτα των εντόμων μπορεί να είναι ένα πραγματικό πρόβλημα όταν καλλιεργούνται αράχνες σε εξωτερικούς χώρους. Τα φυτά αράχνης εξωτερικού χώρου πρέπει να αντιμετωπίζουν παράσιτα όπως τα ακάρεα της αράχνης, οι αφίδες, τα λέπια και τα ακάρεα. λευκή μύγα.

Αυτά τα φυτά είναι πιο πιθανό να προσβληθούν από αυτά τα παράσιτα από άλλα φυτά στον κήπο σας και μπορεί να είναι ενοχλητικά. Αλλά τα φυτά αράχνης μπορούν να προληφθούν χρησιμοποιώντας εντομοκτόνο σαπούνι.

συχνός καθαρισμός φυτών με εντομοκτόνο σαπούνι Αυτό θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα έντομα που μπορεί να σας ενοχλήσουν. Παρέχει επίσης προστασία στα φυτά για ένα χρονικό διάστημα.

Μερικοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν τα φυτά αράχνης με εντομοκτόνα για να αποκρούσουν τα παράσιτα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό αν θέλετε. Υπάρχουν όμως και άλλα μέτρα ασφαλείας που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Για παράδειγμα, μερικοί άνθρωποι επιλέγουν να περιποιηθούν τα φυτά τους με λάδι neem λόγω της ικανότητάς του να αποτρέπει πολλά έντομα από το να πλησιάσουν τα φυτά. Προσέξτε για πιθανά σφάλματα. Και μπορείτε να αναλάβετε δράση για να προστατέψετε το δέντρο σας.

προσέξτε το κρύο

Δυστυχώς, τα φυτά αράχνης δεν ανέχονται ψυχρά κλίματα. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν επιλέξετε να φυτέψετε την αράχνη σας σε εξωτερικούς χώρους Αλλά δεν θα επιβιώσουν τον χειμώνα.

Οι περισσότεροι άνθρωποι σκάβουν φυτά αράχνης για γλάστρα κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Αυτό τους σώζει από το κρύο. διατηρώντας τα ασφαλή τις πιο κρύες περιόδους του χρόνου.

Φυσικά, αυτό μπορεί να μειώσει την ανάπτυξη των φυτών αράχνης σε εξωτερικούς χώρους. Εάν μπορείτε να καλλιεργήσετε φυτά αράχνης έξω σε ορισμένες περιόδους του χρόνου, είναι καλή ιδέα. Είναι καλή ιδέα να φυτέψουμε αράχνες στο έδαφος;

Είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε. Και είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα φυτά αράχνης μπορούν να επιβιώσουν σε εξωτερικούς χώρους σε διαφορετικές περιοχές. ενός κόσμου που δεν είναι πολύ κρύος το χειμώνα Ορισμένα μέρη της Βόρειας Αμερικής είναι κατάλληλα για την καλλιέργεια αράχνων σε εξωτερικούς χώρους. αλλά σε πολλούς τομείς Αυτό το φυτό δεν θα επιβιώσει στο κρύο του χειμώνα.

Μπορείτε να επιλέξετε να το καλλιεργήσετε ως πολυετές σε ψυχρότερα κλίματα. Αλλά μπορούν να επιβιώσουν ως πολυετή φυτά σε θερμότερα κλίματα. Εάν ζείτε κάπου στις ζώνες USDA 9 έως 11, μπορείτε να καλλιεργήσετε φυτά αράχνης ως πολυετή.

τελικές σκέψεις

Τα φυτά αράχνης είναι υπέροχα και πολύ διασκεδαστικά στη φροντίδα, ωστόσο, ανάλογα με το πού ζείτε. Μπορεί να προτιμάτε να φροντίζετε τις αράχνες σε εσωτερικούς χώρους παρά σε εξωτερικούς χώρους.

Όσοι ζουν σε τροπικά κλίματα μπορούν να έχουν μια εξαιρετική εμπειρία στη φροντίδα των φυτών αράχνης σε εξωτερικούς χώρους. Μπορείτε επίσης να καλλιεργήσετε φυτά αράχνης σε εξωτερικούς χώρους όταν βρίσκεστε σε ψυχρά κλίματα. Αλλά μπορείτε να το καλλιεργήσετε ως πολυετές αντί για πολυετές.

Υπάρχουν εξαιρετικοί τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τα φυτά αράχνης σε εξωτερικούς χώρους, γεγονός που τα καθιστά ελκυστική επιλογή για να φυτέψετε στον κήπο σας. Πολλοί άνθρωποι προτιμούν να το χρησιμοποιούν ως επίπεδο εδάφους στις νότιες Ηνωμένες Πολιτείες.

Δημιουργούν επίσης πολύ ελκυστικά φυτά που μπορούν να τοποθετηθούν γύρω από δέντρα.Η συνολική εμφάνιση αυτών των φυτών τα καθιστά κατάλληλα για διάφορα πράγματα και ανάλογα με το τι θέλετε να κάνουν. Αυτά τα φυτά θα ταίριαζαν τέλεια στον κήπο σας.

Απολαύστε τα φυτά αράχνη σας είτε τα καλλιεργείτε σε εσωτερικούς είτε σε εξωτερικούς χώρους. Αρκεί να έχετε υπόψη σας αυτές τις συμβουλές. θα έχετε καλά αποτελέσματα εύκολα

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *